Cioloş: Am un mandat până la sfârşitul anului; după – o să îmi găsesc eu ce să fac

Premierul Dacian Cioloş a afirmat, în cursul vizitei la Ottawa, că are un mandat de premier până la finalul acestui an, după care îşi va găsi ce să facă.

Acesta a susţinut miercuri, 15 iunie,  o conferinţă de presă la Ambasada României de la Ottawa, imaginile din cadrul acesteia fiind postate pe site-ul oficial al Guvernului.

Întrebat de un jurnalist care este viitorul pe care şi-l vede în următorii ani şi dacă va rămâne premier tehnocrat şi după alegeri, Cioloş a replicat: „Nu discut acest lucru. Am mai spus-o şi acasă: am un mandat pe care mi l-am asumat până la sfârşitul anului şi doar despre acest lucru discut. Asta e important acum — România să fie guvernată în aşa fel încât să menţinem stabilitatea economică, socială în România şi restul — chestiuni privind viitorul personal — nu vă faceţi nicio grijă, o să-mi găsesc eu ce să fac”.

Premierul Dacian Cioloş a efectuat miercuri o vizită oficială în Canada, unde a avut întrevederi cu şefii Parlamentului, cu premierul canadian, Justin Trudeau, şi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Canada. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.