Clubul Pandurii, obligat de CNSL la plata datoriilor către jucătorii Viorel Nicoară şi Constantin Grecu

Clubul Pandurii Târgu Jiu a fost obligat de Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal la plata datoriilor către jucătorii Viorel Nicoară şi Contantin Grecu, informează site-ul oficial al LPF.

Gruparea gorjeană trebuie să achite fotbaliştilor ratele contractuale pe lunile ianuarie — aprilie, precum şi chiriile aferente aceleiaşi perioade. În plus, va trebui să plătească şi taxa de procedură.

De asemenea, comisia a obligat ACS Poli Timişoara, grupare retrogradată în eşalonul secund, la achitarea către jucătorul Claudiu Belu-Iordache a sumei de 73.780 lei brut, cu titlu de salarii restante pentru perioada februarie — mai, a sumei de 455 lei taxă de procedură şi a sumei de 400 lei onorariu avocat.

Citeste si:  Specialiştii români în securitate cibernetică, printre cei mai apreciaţi în Europa

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor a constatat şi încetarea raporturilor contractuale între CSMS Iaşi şi fotbalistul Onduku Gomo prin acordul părţilor, începând cu data de 22 iunie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata