Evita aceste alimente atunci cand iti este rau!

Diferitele situatii prin care trecem zi de zi nu fac decat sa ne inrautateasca starea de sanatate. Sau pot sa ne aduca exact acolo unde nu vrem sa ajungem: la depresie, la inactivitate sau la lipsa poftei de viata. Pentru ca fiecare astfel de crize din viata noastra necesita anumite tratamente, ajungem sa luam medicamente, sa ne odihnim mai mult sau sa incepem sa urmam o serie de obiceiuri alimentare corecte.

Chiar daca alimentatia este neglijata de cele mai multe ori, tocmai ea este raspunsul la problemele noastre. Diferitele produse neluate in seama pana atunci sunt apreciate la adevarata valoare, pe cand alimentele cu care ne alinam altadata durerea sunt excluse de pe lista.

Ce nu ai voie sa consumi daca esti constipat?
Constipatia se poate datora unui consum inadecvat de apa si de fibre, intreruperii unei diete sau a unei rutine alimentare, exercitiilor fizice nepotrivite sau unui consum in exces de produse lactate sau pe baza de lapte.

Evita, asadar urmatoarele alimente atunci cand te afli intr-o asemenea perioada delicata:

  • Alcool
  • Zahar
  • Produse lactate
  • Ciocolata
  • Suplimente pe baza de fier

Ce alimente sa eviti atunci cand ai nasul infundat?
Stii prea bine, aceasta perioada mai rece din an, care face trecerea de la vara la iarna, poate fi destul de capricioasa. Asadar, fie racesti, ai nasul infundat, te doare in gat, fie incepe sa te doara capul. Si in aceasta situatie esti indrumat sa iei medicamente usoare, pastile de gat, sa bei ceaiuri sau sa faci bai fierbinti la picioare.

Citeste continuarea pe Stiri.co

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.