Semne spre tendinte narcisiste

Ce este mai neplacut si chiar enervant pentru cei din jur este ca o persoana sa se creada mai buna decat ceilalti si sa se laude intruna cu ceea ce realizeaza zi de zi. Este de admirat ca cineva sa fie atat de increzator in sine, insa exista o mare diferenta intre increderea in sine si semnele care demonstreaza ca ai tendinte narcisiste.

Ce este si mai rau este ca o anumita persoana nu isi da seama ca actioneaza in acest fel. Sau poate ca nu este la fel de rau ca cineva ce actioneaza cu narcisism cu buna stiinta.

Daca vrei sa stii cum sa identifici un asemenea om, cauta aceste semne spre tendinte narcisiste la cei din jurul tau

 

  • Simti nevoia de a exagera realizarile tale. Aceasta este una dintre cele mai obisnuite tendinte narcisiste ce le poate avea cineva. A avea un simt foarte mare al importantei de sine este un simptom al afectiunii de personalitate egocentrista despre care se vorbeste aici.

 

  • Nu iti este simpatica nici o persoana. Iarasi o caracteristica importanta a celor ce se iubesc prea mult pe sine si prea putin pe altii este lipsa de empatie. Asta demonstreaza ca nu prea iti pasa de cei din jur, ci doar de persoana ta.

Citeste continuarea pe: VBE News

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.