Războiul FCSB – Dinamo s-a mutat în online

FCSB și Dinamo au debutat cu dreptul în noul sezon, câștigând în prima etapă, 2-1 cu FC Voluntari, respectiv 3-0 cu Juventus București.

Prima etapă a adus și primele replici între marele rivale. Războiul a fost purtat în online de către Mihai Stoica și Adrian Mutu.

Directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, a fost primul care a început cu mesajele pe Facebook, comentând decizia eliminării lui Mihăescu, de la Juventus, în meciul cu Dinamo.

Mutu, director general la Dinamo, a comentat duminică seară, în timpul meciului roș-albaștrilor cu FC Voluntari, arbitrajul.

„Cred că noi, Dinamo, am avea câteva motive importante sa vorbim despre arbitrajul din seara asta!! Voi ce ziceți!?„, a scris Mutu pe Twitter.

MM nu s-a lăsat, iar după victoria steliștilor cu FC Voluntari i-a replicat dinamovistului, spunând că echipa roș-albastră a fost dezavantajată.

„Are dreptate Adrian Mutu. Găman a făcut două greșeli majore. Prima, când n-a dat lovitură pe 16 metri când Maftei îl ține pe Budescu. A doua, la faultul în careu asupra aceluiași Fotbalist.

Scuze, când scriu Fotbalist în dreptul lui Budescu, telefonul meu scrie automat cu F mare. Cică așa e la BlackBerry Priv. Am încercat și la Alibec. La fel. Și la Pinti… Pff, mă las :)”, a adăugat MM Stoica.

Sursa: GSP.ro
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.