Chei de succes în pariurile sportive

Obținerea de profit din pariuri sportive online reprezintă un plan pe termen lung. Cunoaștem cu toții diverse povești în care pariorul a devenit milionar, datorită unui pachet combinat de mai mult de 15 pronosticuri fotbal sau predicții tenis ( nu spunem că acest lucru nu se poate întâmpla, doar că nu ar trebui să fie o strategie pe termen lung. Vreți să aflați mai multe lucruri despre pariuri online combinate? Din păcate, acest lucru nu este o opțiune viabilă pentru cei care doresc să obțină venituri suplimentare în lumea pariurilor sportive.

Dacă nu vă gândiți la pariurile sportive doar ca la o distracție (pariurile cu prietenii pot fi distractive, mai ales dacă voi veți câștiga iar prietenii vor pierde), succesul la diverse case de pariuri online depinde de un plan pe termen lung. Iată câteva dintre cheile acestui plan:

Înțelegerea conceptului de valoare și a modului de a valora

Trebuie să înțelegeți acest lucru foarte clar. Dacă nu înțelegeți acest lucru, mai bine să nu începeți să pariați la case de pariuri. Poate că sunt convinși că o echipă favorită cu o cotă 1.25 va câștiga, dar șansele care vi se oferă sunt cu adevărat bune și valoroase?

De multe ori am auzit pariorii ocazionali spunând „ este imposibil ca această echipă să piardă acest joc. Probabilitățile de victorie sunt mai ridicate decât cotele oferite? Să pariați bazându-vă pe acest lucru, nu este bine. Nu așa funcționează lucrurile într-un casino live sau într-o casă de pariuri.

Judecățile de valoare sunt foarte simplu de făcut, dar majoritatea celor care pariază nu le înțeleg. Acest lucru este favorabil pariorilor aflați în minoritate, care înțeleg conceptul. Ei pot profita de dezechilibrarea pieții din cauza inocenței strategice a majorității.

Cunoștințe de bază despre matematica pariurilor sportive

Dacă ați spus vreodată că nu sunteți buni la matematică, nu ar trebui să pariați. Unii pariori pot avea succes la case de pariuri sau cazinouri online bazându-se pe instinct, dar pentru a avea succes aveți nevoie de un plan viabil pe termen lung și o bună cunoaștere a ceea ce cotele reflectă în termeni de probabilitate. Cu alte cuvinte, totul este o chestiune de numere. La un nivel minim trebuie să puteți multiplica și divide ușor.

Înțelegerea modului în care casele de pariuri decid cotele

Acest lucru va depinde de succesul evenimentului, dar în general, cotele pariurilor vor fi o reflecție asupra a ceea ce se așteaptă de la pariurile făcute de public, nu asupra probabilităților reale ale fiecărei posibilități. În mod clar că nu este la fel de simplu ca acest lucru, dar, în general, casele de pariuri vor face cotele mai atractive pentru pariuri de ambele părți, cu scopul de a încasa comisionul.

Drept rezultat, acest lucru poziționează bine pariorii inteligenți. Ei vor avea șansa de a găsi oportunități valoroase. De asemenea, înseamnă că puteți găsi evenimente foarte rentabilitate atunci când interesul de a paria al pariorului ocazional este mare. Pariorul ocazional nu știe foarte multe lucruri despre strategiile de pariuri.

Nu trebuie trăit în trecut, nici sărbătorit excesiv

Nu trebuie să lăsați un șir de ghinioane să vă deranjeze sau să vă scoată din joc. Uitați de acest lucru, continuați analiza și aveți încredere că soarta se va schimba. În mod similar, nu permiteți norocului să vă dea prea multă încredere în voi, fiindcă nici așa nu este bine. Continuați cu analiza și cu planul pe care vi l-ați făcut.

Nu așteptați câștigul cel mare

Pariurile combinate, înmulțirea banilor prin intermediul pariurilor anterioare etc., pot fi opțiuni interesante. Puteți să le numiți cum vreți, dar trebuie să știți când să faceți acest tip de pariu. Și când nu. Este clar că acestea promit că o mare victorie, dar dacă nu ați făcut o analiză preliminară care specifică valoarea reală, acesta este un mod neadecvat de pariere.

Priviți situația în felul acesta. Dacă faceți un pariu combinat cu patru pronosticuri și vi se oferă preț complet cu cote de 2 la fiecare pronostic fotbalistic, cota acestui pariu fotbalistic va fi 16.

În schimb, dacă vi se oferă o cotă de 1,9, cota pentru același pariu combinat cu 4 pronosticuri ar fi doar 13. Este o reduce de 19% din prețul inițial al pariului. Dar dacă ați găsit „valoarea reală“ a pariului (fiecare casa de pariuri aplică marje, care variază de obicei între 6% și 10%). Cu cât sunt mai reduse aceste marje, cu atât se vor ajusta cotele la valorile reale în ceea ce privește probabilitățile. Prin urmare, este important să comparați cotele de la diferitele case de pariuri înainte de a face pariuri online.

Pariurile combinate pot fi foarte utile având în vedere că se multiplică valoarea la fiecare pronostic, iar pariorii au șanse reale de succes. Însă, trebuie găsită valoarea reală. În caz contrar, veți reduce șansele de succes cu fiecare pronostic subestimat pe care decideți să-l adăugați.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.