Wizz Air lanseaza campania #IamWIZZcrew

Compania aeriana low-cost Wizz Air vine cu o noutate absolut interesanta pentru toti cei care isi doresc sa isi formeze o cariera in cadrul companiei. Este vorba despre lansarea campaniei #IamWIZZcrew ce presupune descoperirea de mai multe informatii despre Wizz Air, dar si idei sau oportunitati de joburi pentru cei care doresc sa devina piloti sau stewarzi.

Aceasta campanie de recrutare vine cu beneficii extraordinare in cadrul retelei sale variate de activitate, printre acestea numarandu-se ca locatii si Bucuresti – capitala Romaniei.

De asemenea, reprezentantii Wizz Air au anuntat faptul ca vor fi vacante aproximativ 1300 de joburi noi, in anul 2018. Odata cu acestea vor fi adaugate flotei de aeronave cu sigla roz inca 21 de avioane noi Airbus A320 si Airbus A321. In acest fel, personalul Wizz Air va insuma peste 4500 de persoane pana la sfarsitul anului viitor.

Citeste si:  BULETINUL INSOLVENŢEI - 26 aprilie 2010 (3269)

Din momentul de fata si pana la finele anului 2018 se vor organiza 400 de sesiuni noi de recrutari, pentru personalul de zbor, dar si pentru piloti. Aceasta campanie se va desfasura in peste 25 de tari din Europa si din afara continentului.

Obiectivul campaniei #IamWIZZcrew de la Wizz Air este de a innoi echipa Wizz cu oameni entuziasti, tineri si plini de viata

Si, pe langa, un job dezirabil la care multa lume viseaza, compania aeriana low-cost din Europa ofera si pachete personalizate pentru toti pilotii din echipa sa.

Asadar, acesti profesionisti ai aerului – piloti si copiloti – vor putea calatori mai simplu spre casa cu ajutorul retelei variate Wizz Air care este formata din mai mult de 550 rute de zbor. Mai mult decat atat, acestia se vor putea stabili in una dintre cele 28 de baze din 15 tari din Europa ale companiei aeriene.

Citeste si:  Peste 150 de poliţiştii din judeţul Alba au acţionat, zilnic, asupra sigurantei publice

Oricum, si actualele beneficii atragatoare si pachetele de compensatii oferite de Wizz Air sunt destul de ofertante pentru cei care lucreaza in acest domeniu.

Continuarea pe News24.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner