EUR
4,74 RON
(-0%)
USD
4,21 RON
(-0.25%)
GBP
5,39 RON
(-0.5%)
CHF
4,18 RON
(-0.23%)
AUD
2,99 RON
(-0.51%)
CAD
3,17 RON
(-0.66%)
BGN
2,42 RON
(+0.01%)
RUB
0,06 RON
(-0.72%)
ZAR
0,30 RON
(-0.69%)
BRL
1,13 RON
(-1.56%)
CNY
0,62 RON
(-0.22%)
INR
0,06 RON
(+0.18%)
1 EUR RON

Alin propune ponturi pariuri gratuite pe 10pariuri.ro. Urmărește-le și nu vei regreta!

0

Ți-ai dori să faci pariuri sportive, dar nu ai curaj? Fă-ți! Nu-ți fie teamă, totul se învață. Nimeni nu s-a născut învățat. Dar pentru a învăța cum să faci pariuri, dar nu orice fel de pariuri, ci câștigătoare, trebuie să studiezi temeinic.

Toți pariorii cu experiență au muncit mult până au ajuns în vârful piramidei. Au petrecut multe ore studiind diverse oferte de pariere, echipe, jucători, tot felul de evenimente sportive etc. Au pariat, uneori au câștigat, alteori au pierdut, dar au perseverat. Din categoria celor pasionați de pariuri face parte și Alin, un parior și tipster cu experiență, care oferă ponturi pariuri gratuite, pentru a-i ajuta pe cei ca tine, și nu numai, să prindă curaj și să parieze.

Alin și drumul către succes

Alin a fost și el ca tine. Un tânăr de 18 ani care, într-o zi, a prins curaj și a început să parieze, sperând că norocul îi va surâde. Pariind constant la Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române, a avut șansa ca norocul să îi surâdă.  A avut însă și zile mai puțin bune, dar, dincolo de câștig sau pierdere, a căpătat experiență.

Experiența i-a dat încredere în el și l-a determinat să nu se oprească. Așa că, a continuat să parieze și să învețe din ce în ce mai multe lucruri despre pariuri. Căpătând încredere în el și dorind să descopere cât mai multe lucruri despre pariuri, a decis într-o zi să-și încerce norocul la o casă de pariuri online. Este vorba de bet365.ro

I-a plăcut foarte mult să stea în fața pc-ului sau laptop-ului și să parieze. Nu mai era nevoit să se deplaseze  pentru a paria. Putea face acest lucru de oriunde avea conexiune la internet. În plus, putea paria oricând, ceea ce era un lucru extraordinar.

Casele de pariuri online spre deosebire de cele offline i-au oferit bonusuri foarte atractive de care a profitat din plin. Treptat și-a dat seama că toate lucrurile care i s-au întâmplat de-a lungul timpului l-au schimbat enorm. Era mult mai sigur pe sine, făcea pariuri cu mai mare siguranță și îi plăcea să îi ajute pe ceilalți cu sfaturi referitoare la pariuri.

Mulți pariori care au ținut cont de sfaturile sale au avut noroc la pariuri. Acest lucru l-a determinat să devină tipster și să ofere ponturi pariuri gratuite tuturor pasionaților de pariuri.

Și-a dorit să-i ajute pe pariori așa cum și el a fost ajutat de alții care au oferit pronosticuri gratuite. Totul a început pe când era student. Au trecut 8 ani de atunci, iar plăcerea de a oferi ponturi pariuri gratuite a crescut proporțional cu trecerea timpului.

Ponturile bune propuse de Alin i-au oferit șansa colaborării cu 10pariuri.ro 

Au trecut 2 ani de a început această colaborare, iar Alin continuă să facă mulți pariori fericiți cu Pontul Zilei propus pe acest site. Toți ce care îi urmăresc pronosticurile constată zilnic că Alin îi îndeamnă să parieze responsabil, adică cât își permit să piardă.

În orice domeniu trebuie să dai dovadă de responsabilitate, la pariuri cu atât mai mult, având în vedere că, dacă nu faci acest lucru, riști să pierzi. Pentru a avea succes la pariuri trebuie să-ți stabilești un buget pe care trebuie să-l respecți cu sfințenie. În caz contrar, riști să dai faliment.

Urmărind ponturile propuse de Alin, luând propria decizia, norocul îți va surâde când nici nu te aștepți.

Unde poți paria ținând cont de ponturile lui Alin?

Unibet și Betano sunt două dintre casele de pariuri care oferă avantaje de care merită să ții cont. De exemplu, Unibet îți oferă la întregistrare 250 lei. În plus, aici poți face pariuri diverse (live, pre-meci)  pe competiții importante din țară și din lume. Beneficiind de bonus la înregistrare, primul pariu este fără risc.

Dacă alegi să pariezi la Betano ai 500 lei bonus la înregistrare. De asemenea, poți paria pe meciuri ligile românești sau străine.

Miza pe care Alin o stabilește de obicei este 100 lei. Nu este o miză mare, dar este una care îi aduce profit. Poți stabili o miză la fel sau nu. Miza trebuie stabilită în funcție de bugetul tău pentru pariuri.

Pontul zilei de 12.10.2017

Astăzi, pontul propus de Alin vine din tenis. Dolgopolov va juca în optimile de finală de la Shanghai pe Roger Federer, în direct pe Digi Sport de la ora 15:00.

În prezent, Dolgopolov se află pe locul 41 ATP cu 1.116 puncte, iar Federer ocupă locul 2 ATP cu 7.505 puncte. Acești doi jucători au mai jucat 4 meciuri împreună, toate disputele au fost câștigate de jucătorul din Elveția. În ultimul tur Dolgopolov l-a învins de Lopez în 3 seturi, iar Federer a trecut de Schawartzman în doua seturi.

Pronosticul său pentru acest meci este Federer nu câștigă la 6 sau mai multe game-uri diferență, întrucât jucătorul din Ucraina are un servici foarte bun. Mizează pe acest pronostic fiindcă Federer a avut probleme în meciul de ieri. Dar și fiindcă Dolgopolov a câștigat 4 partide din ultimele 5 disputate.

Drumul spre 600 Ron

Un proiect foarte interesant pe care Alin îl propune pe lângă Pontul zilei. Drumul spre 600 Ron este format din pronosticuri din diverse competiții sportive.

Statistica lunii octombrie a acestui proiect este de 9 bilete jucate, 7 câștigate și doar 2 pierdute. Miza lui Alin a fost de 900 Ron, câștigul a fost de 1188.02 , iat balanta de +288.02. După cum se poate observa, este un proiect de succes. Urmărește-l, căci norocul îți va surâde și ție!

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.