Înscrierile la Gala Fondurilor Structurale sunt deschise!

Succesul e (în continuare)…MOLIPSITOR!

În 2017, îl DESCOPERIM, ÎMPĂRTĂŞIM și APRECIEM din nou!

Începând cu 12 octombrie 2017organizațiile care au implementat proiecte din fonduri europene sau din alte surse de finanțare nerambursabilă se pot înscrie la cea de-a doua ediție a Galei Fondurilor Structurale organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro.

Secțiunile Galei de anul acesta, 8 la număr, au fost gândite în așa fel încât să reflecte cât mai bine structura ultimelor apeluri de proiecte din cadrul financiar 2007 – 2013 și să ofere șansa proiectelor nefinalizate în 2014 să se înscrie acum.

Citeste si:  NOUTATI LEGISLATIVE - 3 aprilie (0220)

Gala de anul acesta are și două secțiuni dedicate start-up-urilor și structurilor de economie socială create prin proiectele-umbrelă din cadrul apelurilor România Start Up și Economie Socială din 2014-2015, apeluri care au creat o mare efervescență la nivel național.

Secțiunile Galei Fondurilor Structurale 2017:

  1. Bucuroși de oaspeți
  2. Școala face omul OM
  3. ..pe catwalk!
  4. Schuman-ul european în Poiana lui Iocan!
  5. Prâslea cel voinic în Țara Finanțărilor
  6. Cu impact INCLUS!
  7. Start-up deștept
  8. Finanțatori la scară mică pentru impact la scară mare

Așadar, înscrierile sunt deschise atât organizațiilor care au implementat proiecte din fonduri nerambursabile europene și din surse alternative, cât și structurilor create și dezvoltate prin proiecte cu ajutorul finanțărilor acordate (spre exemplu structuri de economie socială sau start-up-uri).

Citeste si:  8.000 de autorizaţii de muncă pentru străini

Continuarea pe News24.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close