Soluții inovative în premieră națională – cea mai înaltă nacelă din lume în România

Industrial Access aduce în România prima nacelă JLG 1850SJ din Europa de Est, cu o înălțime de lucru de peste 58 metri

  • Utilajul oferă un spațiu posibil de lucru de aproape 85.000 de metri cubi;
  • Valoarea utilajului este de peste 350.000 euro.

Compania Industrial Access, furnizor premium de servicii de închiriere pentru echipamente de construcții din Europa de Sud-Est, aduce în România cea mai înaltă nacelă autopropulsată cu braț telescopic din lume, 1850 SJ, produsă de JLG Industries, liderul global în domeniul fabricării platformelor de lucru la înălțime. Prima nacelă 1850 SJ care ajunge în Europa de Est lucrează deja în prima sa „misiune”, în România. Utilajul oferă aproape 85.000 de metri cubi spațiu posibil de lucru și are o înălțime de 58,56 de metri, echivalentul unei clădiri cu 19 etaje.

Citeste si:  Statisticile pietei de videochat din Romania

“În toți cei 12 ani de existență, Industrial Access a fost în mod constant deschizător de drumuri pe piața serviciilor de închiriere de echipamente de construcții din România și nu numai. Încheiem anul 2017 cu un nou pas care contribuie la dezvoltarea pieței la nivel național și regional, prin achiziția nacelei 1850 SJ, reper al inovației în industrii precum cea de construcții, de întreținere a construcțiilor de mari dimensiuni, divertisment, șantiere navale ș.a.m.d.”, declară Ștefan Ponea, director general Industrial Access. „Prețul utilajului depășește 350.000 de euro și reprezintă încă o dovadă a angajamentului în fața clienților,  în efortul nostru de a le oferi acestora soluții sigure și eficiente pentru acces și lucru la înălțime”, mai spune Ștefan Ponea.

Citeste si:  Cat castiga un agent de paza in Romania versus alte state din UE

Cea mai recentă inovație în domeniul utilajelor de lucru la înălțime oferă mai multe aplicații posibile la înălțimi fără precedent în industria construcțiilor, care le permit operatorilor  siguranță, eficiență și productivitate mărite. JLG 1850SJ pune la dispoziție o capacitate maximă de 450 kg, datorită căreia pot fi transferate la punctul de lucru mai multe persoane, materiale și echipamente fata de modelele precedente. Cea mai înaltă nacelă autopropulsată din lume se extinde de la sol la înălțimea maximă în mai puțin de cinci minute.

Mai mult, JLG 1850SJ include un braț telescopic care se extinde pentru a oferi capacitatea și abilitatea de a lucra în jurul și în interiorul unor structuri, pentru a executa diverse aplicații în cadrul unor construcții precum rafinării, centrale termice și eoliene, stadioane, amfiteatre,  dar și în industria divertismentului, unde se dovedește foarte utilă în aplicații solicitate de studiouri cinematografice, scene de concerte în aer liber ș.a. JLG 1850SJ permite deplasarea la înălțimea maximă și, spre deosebire de brațele montate pe autoșasiu, nu necesită coborârea brațului pentru deplasări pe distanțe scurte (între stâlpii unei construcții, de la un siloz la altul ș.a.md.). Sistemul ultra-performant al șasiului extensibil asigură dimensiuni compacte de transport (se poate transporta pe un trailer normal).

Citeste si:  BTS a donat un milion de dolari pentru Black Lives Matter

Industrial Access deține cea mai mare flotă de închirieri de echipamente de construcții din Europa de Est, formată din mai mult de 3.000 de echipamente, în valoare totală de peste 43 milioane de euro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata