Arvato Bertelsmann intră în București cu un centru dedicat Opel

0
  • Daniela Micușan este noul Director General al Arvato România
  • Arvato a înființatși un departament de dezvoltare IT la Brașov

Arvato Services, deținut de grupul media german Bertelsmann, începe oficial activitatea și in București, pentru clientul Opel. Aici lucrează în prezent 30 de persoane, iar până la sfârșitul anului compania intenționează să ajungă la 80 de angajați în cadrul biroului din București. Arvato anunță și numirea Danielei Micușan ca Director General al filialei din România, funcție dezvoltată recent.

„Dorim să ne extindem prezența în România, astfel încât parteneriatul cu Opel a venit la momentul potrivit. Suntem acum în plin proces de angajare pentru biroul din București și continuăm să dezvoltăm și celelalte centre din România, deoarece am găsit aici persoane bine pregătite, serioase și dornice să se dezvolte profesional. Mizăm ca la sfârșitul anului să avem în total peste1.600 de angajați”, a declarat Matthias Müller, Director Customer Services Nearshore, Arvato Bertelsmann.

Pentru clientul Opel de la București, compania caută agenți de asistență a clienților vorbitori de italiană, germană, franceză ori spaniolă la nivel expert. Aceștia trebuie să cunoască și limba engleză pentru a participa la discuții multi-naționale, să poată folosi cu ușurință pachetul Microsoft Office, Internet Explorer și diverse aplicații de comunicare, să aibă o gândire logică pentru rezolvarea oricărei situații și să poată lucra eficient în echipă. Experiența în relațiile cu clienții reprezintă un avantaj. Sunt disponibile și posturi de analist de date, supervizor, lider de echipă.

Pachetul de beneficii include, pe lângă salariu, tichete de masă, bonusuri de performanță și bonusuri anuale, asigurare medicală privată pentru angajat și reduceri pentru membrii familiei, ajutor de naștere, acces la biblioteci online, programe de sănătate la birou, reduceri la săli de sport și diverse activități recreaționale, traininguri de dezvoltare personală și profesională, precum și posibilitatea de a participa la diverse evenimente susținute sau sponsorizate de companie.

O altă noutate din cadrul extinderii companiei vine de la centrul din Brașov, care a deschis un nou departament de dezvoltare IT, ce realizează aplicații software pentru industria de infrastructură și utilități publice. În prezent, departamentul este format dintr-o echipă de 10 programatori, iar până la sfârșitul anului compania dorește să ajungă la 20 de programatori. Aici se caută atât programatori cu experiență și cunoștințe solide, cât și candidați la începutul carieri în IT și care doresc să se dezvolte, deoarece compania oferă traininguri personalizate în funcție de nivelul de pregătire al candidaților. Specializările căutate sunt Java și web.

Extinderea susținută a Arvato România se concretizează prin numirea Danielei Micușan în funcția de Director General, de la începutul lunii iulie. „Prioritățile noastre includ  dezvoltarea strategică a prezenței în România, printr-o creștere consolidată și prin afirmarea ca lider de piață atât în ceea ce privește calitatea și competitivitatea serviciilor oferite, cât și ca angajator preferat în industrie”, a declarat Daniela Micușan, Director General, Arvato România.

Cu peste nouă ani de experiență în roluri de top management pentru jucători lideri de piață în industriile BPO, SSC, IT&C și Asigurări, Daniela Micușan a parcurs o creștere profesională complexă, în arii variate de expertiză, precum: achiziții, analiză, operațiuni, tehnic, management de organizații la nivel de țară în organizații precum Mando Hella Electronics, Asko Group, Convergys – BUW România, Atos IT Solutions and Services și Allianz Worldwide Partners, unde anterior a îndeplinit funcția de director general și adjunct al președintelui.

În prezent, Arvato România are peste 1.500 de angajați în centrele din Brașov, Sibiu și Cluj-Napoca și oferă servicii integrate, în 14 limbi, pentru clienți business din industrii precum înalte tehnologii, gaming, comerț electronic, auto, finanțe, hardware și software, vânzări și turism. La nivel internațional, Arvato Bertelsmann este lider european pe piața furnizorilor BPO, cu peste 70.000 de angajați în 40 de țări. Filiala românească a Arvato încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 24,7 milioane de euro.

Persoanele interesate de posturile disponibile pot afla mai multe de pe site-ul dedicat, www.createyourcareer.ro.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.