Drumurile din Mehedinti vor fi modernizate prin PNDL

0

Infrastructura rutieră din judeţul Mehedinţi va fi modernizată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Cele 3 contracte de finanţare au fost semnate astăzi, 8 noiembrie, de către viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, şi Aladin Georgescu, Președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Valoarea totală a proiectelor este de aproximativ 78 de milioane de lei şi vizează modernizarea a 36 kilometri de drumuri în judeţul Mehedinţi.

Modernizarea şi reabilitarea infrastructurii de transport reprezintă o prioritate, întrucât contribuie la creşterea gradului de mobilitate a persoanelor şi a bunurilor, asigură accesul mai facil şi mai rapid către furnizorii de servicii de sănătate, sociale şi educative, contribuie la reducerea timpului de deplasare şi asigură o mai mare securitate în transport„, a precizat viceprim-ministrul Paul Stănescu.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.