5 situații în viață când ai nevoie să faci un credit

În viață întâmpinăm și dificultăți financiare care ne conduc la a face un credit. Mai mic sau mai mare, acesta acoperă de multe ori o nevoie urgentă. Ne lovim așadar de o cheltuială care nu poate fi suportată din câștigul lunar. Află care sunt acele situații în care mulți dintre noi apelează la credit pentru a-și îndeplini dorințele.

  1. Implant dentar

Pierderea unui dinte sau a unei măsale, atunci când ești adult, este un lucru pe care nu îl poți trece pur și simplu cu vederea. Datorită tehnologiei avansate, un implant dentar ajută persoanele să își recapete zâmbetul fericit și să aiba o masticație sănătoasă. Implantul dentar necesită o sumă de bani mai mare, însă este o investiție pe viață. Mai precis, în osul maxilarului se introduce o rădăcina artificială reprezentată dintr-un șurub de titan peste care se aplică coroana (partea vizibilă a dintelui).

Atunci când are loc unul sau mai multe implanturi dentare, persoanele apelează la un credit. De menționat este însă că multe clinici acceptă plata în rate.

  1. Inel de logodnă
Citeste si:  BNR, declarații noi despre amânarea plății ratelor

Un moment emoționant și fericit în viața unui cuplu este cererea în căsătorie. Pentru viitorul soț achiziția inelului de logodnă poate fi un hop nu doar din punct de vedere al potrivirii pe degetul ei, ci și unul financiar. Frumoasele inele de logodna sunt adevărate creații prețioase, cu diamante sau cristale. Prețul lor atinge cote mai înalte, cu cât materialele care le compun sunt mai valoroase (aur, dimant). Prin urmare, unele persoane apelează la un credit pentru a achiziționa un inel de logodnă deosebit.

  1. Mobila

Când o mobilă s-a invechit, te-ai plictisit de ea sau era dintr-o generație prea veche, moștenită de la părinți, cu siguranță vrei ceva nou. O mobila de bucatarie este o achiziție care de multe ori implică un credit. Bucătăria modernă este visul oricărei gospodine. De asemenea, o mobilă noua pentru dormitor sau pentru living poate fi și ea visul pentru o atmosfera confortabilă și plăcută acasă. În funcție de alegeri, mobila poate avea un preț suficient de mare cât să necesite un credit.

  1. Mașină
Citeste si:  Un miliard de euro la Bursa de la Bucuresti, în creştere cu 20%

Mașina a devenit un mijloc de transport indispensabil pentru mulți dintre noi. Folosită în drumul spre serviciu, în concediu, pentru a îi lăsa pe cei mici la grădinița sau la școală, apare un moment în viață în care se cere o mașină. Se știe că este o investiție care își pierde din valoare chiar din clipa în care iese din fabrică. Cu toate acestea, achizițiile de mașini sunt în număr tot mai mare. De multe ori, când se achiziționează un autovehicul nou, se fac împrumuturi la bancă.

  1. Cursuri

Nevoia de perfecționare, de a avea o carieră de succes, necesită de multe ori cursuri specializate, unele de nivel înalt, mai mult sau mai puțin piperate. O investiție în propria persoană este cu siguranță de bun augur. Când există determinare și dorință de a face ceea ce îți place, un curs devine prioritar, în ciuda faptului că implica ca sacrificiu un credit.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner