Din 24 ianuarie 2018, Auchan a dat startul Târgului de cafea si ceai!

266

A VI-a ediţie a Târgului de cafea si ceai organizat de Auchan aduce în atenția clienților peste 300 de sortimente

Aleile centrale ale hipermarketurilor Auchan își așteaptă clienții pentru a lua parte la acest eveniment special, în care simţurile sunt răsfăţate de aromele de cafea și ceai. Cele peste 300 de sortimente au fost aduse din întreaga lume și pentru toate gusturile.

Produse speciale pentru servirea cafelei și a ceaiului sunt, de asemenea, disponibile pentru a desăvârşi momentele plăcute petrecute împreună cu familia sau prietenii.

Pentru această ediție, rafturile magazinelor găzduiesc o varietate de tipuri de cafea: măcinată, boabe, solubilă, capsule de cafea, cappuccino, 3 in1, cafea verde și cafea turcească. Nu lipsesc nici produsele marcă proprie Auchan, cafeaua cu arome și cafeaua artizanală.

Citeste si:  Buzău: Seceta de anul acesta, similară cu cea din 1986

În rândul vedetelor acestei ediţii se numără cafeaua de origini din: Etiopia, Burundi, Kenia, Columbia, Peru, Costa Rica, Guatemala și Hawaii.

O prezență inedită este cea a cafelei Kopi Luwak, produsă în Indonezia, Filipine sau Vietnam și obținută din boabe care au fost digerate de un animal! Amatorii de ciocolata caldă sunt întâmpinaţi și ei de un sortiment bogat de arome diferite.

Nu în ultimul rând, peste 100 de tipuri de ceaiuri, pentru toate gusturile, parfumează atmosfera. Ceai de fructe, de plante, verde, verde aromatizat, negru, negru aromatizat, ceaiuri de slăbit sau de relaxare și rooibos – sunt doar câteva dintre “ingredientele” târgului.

Citeste si:  Se strânge menghina justiţiei în jurul BAE Systems

Noutatea acestui an o reprezintă plantele medicinale și aromatice proaspete în ghivece: diverse varietăti de mentă, eucalypt si arbori de tei pentru plantat. Sunt prezente și recipientele în care se pot servi cafeaua și ceaiul, accesorii sau consumabile pentru acestea: espressoare, filtre de cafea, filtre de hârtie (atât pentru cafea cât şi pentru ceai), căni pentru aparate si kituri de decalcifiere pentru espressoare.

Toate acestea sunt completate de o ofertă atractivă de bunătăți “asortate” consumului de ceai și cafea cum ar fi miniprăjituri, ciocolată și condimente dulci.

Citeste si:  Drumul Csanadpalota - Nădlac a fost finalizat; se circulă până la graniţă

O vizită în hypermarket-urile Auchan, în perioada 24 ianuarie – 6 februarie, asigură echiparea cu un “kit de răsfăț” esential pentru zilele reci de iarnă: cafea, ciocolată caldă, ceai & toate accesoriile necesare pregătirii și servirii lor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata