EUR
4,75 RON
(-0.07%)
USD
4,19 RON
(+0.15%)
GBP
5,42 RON
(-0.12%)
CHF
4,18 RON
(-0.11%)
AUD
3,00 RON
(+0.06%)
CAD
3,17 RON
(+0.05%)
BGN
2,43 RON
(-0.14%)
RUB
0,06 RON
(+0.05%)
ZAR
0,30 RON
(+0.53%)
BRL
1,12 RON
(+0.94%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.25%)

Pariuri sportive single versus pariuri sportive multiple

0

Ești nou în lumea pariurilor sportive și nu știi exact ce tip de pariu să alegi atunci când îți faci biletul zilei? Atunci informațiile de la jos sunt pentru tine!

Pariul single sau individual este pariul pe un singur meci. Practic, câștigul tău va fi compus din miza pe care o pui înmulțită cu cota evenimentului sportiv pe care ai pariat. Spre exemplu, dacă vrei să pariezi la casa de pariuri Fortuna pe un rezultat cu o cotă de 1.70 și o miză de 100 lei, câștigul tău va fi de 170 lei.

Avantajele pariurilor single sunt foarte multe și deloc de neglijat. Unul dintre cele mai mari avantaje se referă chiar la șansele de câștig. Pariorii experimentați recomandă întotdeauna ca atunci când ești sigur pe rezultatul unui eveniment sportiv, să plasezi un pariu single și să nu îl integrezi într-un bilet cu mai multe meciuri pentru că ai șanse mai mari să câștigi. Mai bine pui mai multe bilete cu pariuri single și să câștigi decât să pui un singur bilet cu pariuri multiple. Pariurile single sunt recomandate și pentru situațiile în care ești la curent cu tot ce se întâmplă în lumea sportului. Spre exemplu, dacă urmărești o anumită ligă de fotbal și știi câte ceva despre toate echipele, îți va fi mult mai ușor să plasezi un pariu single câștigător pentru că te vor ajuta cunoștințele tale. Dacă preferi să plasezi pariuri live, atunci încearcă să eviți pariurile multiple pentru că șansele de câștig în această situație sunt foarte mici. Alege în schimb pariurile single. Același lucru se întâmplă și în cazul în care plasezi pariuri la agenții de betting exchange. Pariurile single sunt și cele care îți vor aduce anumite promoții sau beneficii. Spre exemplu, casa de pariuri Fortuna oferă periodic promoții pentru pariurile individuale, așa că, de ce să nu profiți de ele?

Probabil cel mai important dezavantaj în cazul pariurilor single este faptul că nu te poți îmbogăți peste noapte. Profitul pe care îl iei în cazul pariurilor single nu este chiar atât de mare cum se întâmplă în cazul pariurilor multiple. Însă, dacă îți dorești un câștig decent și constant, pariurile single sunt mai mult decât potrivite.

Pariul multiplu este de fapt o selecție de mai multe pariuri, iar biletul tău va fi câștigător doar dacă toate prognosticurile tale se adeveresc. Câștigul tău va fi format din înmulțirea toate cotelor de pe bilet cu miza pe care ai pus-o. Luăm același exemplu, cu biletul la casa de pariuri Fortuna, doar că de data aceasta avem 3 evenimente cu cotele de 1.70, 2.40 și 2.10, și o miză de 50 de lei. Dacă biletul tău va fi câștigător, tu vei avea în cont cu 428 lei mai mult.

Pariurile multiple sunt cele care te îmbogățesc dacă ești suficient de inspirat pentru a alege rezultatele bune. Cu toate acestea, pariurile multiple nu îți vor aduce un câștig constant. S-ar putea să pariezi la casa de pariuri Fortuna luna aceasta și să câștigi o sumă impresionantă de bani și apoi 2-3 luni să nu mai ai niciun câștig. Dacă pariurile single aveau la bază analiza informațiilor, în cazul pariurilor multiple, ai nevoie și de mult noroc. Pariurile multiple îți pot aduce o serie de câștiguri consecutive, dar la fel de bine poate urma și o serie proastă de pariuri pierdute. Așa că, în cazul pariurilor multiple ai nevoie de multă răbdare ca să nu te enervezi atunci când vezi că un singur meci sau un singur gol dat în prelungiri face diferența între un bilet câștigător și unul necâștigător.

Indiferent de tipul de pariu pe care îl alegi, asigură-te că alegi cele mai bune cote pentru a-ți maximiza câștigul, iar în acest sens, recomandarea noastră este casa de pariuri Fortuna.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.