EUR
4,84 RON
(+0.09%)
USD
4,10 RON
(+0.08%)
GBP
5,37 RON
(-0.31%)
CHF
4,49 RON
(+0.26%)
BGN
2,47 RON
(+0.3%)
BYN
1,67 RON
(+0.3%)
CAD
3,08 RON
(-0.27%)
RSD
0,04 RON
(+0.06%)
AUD
2,95 RON
(-0.23%)
JPY
0,04 RON
(-0.06%)
CZK
0,18 RON
(-0.39%)
INR
0,05 RON
(-0.06%)

Invinge cancerul cu Oncoforte la cel mai bun pret

Ai primit un diagnostic crunt? Cancerul îți pune sănătatea în pericol? Cauți și o altă soluție în afară de cea oferită de medici? Ea poartă numele de Oncoforte. Ia Oncoforte și luptă contra cancerului împreună cu unul dintre cele mai complete remedii naturale anti-tumorale din lume. Alege o nouă modalitate terapeutică de abordare a cancerului nou descoperit.

Acest supliment alimentar a fost fabricat după o perioadă îndelungată de studii, teste și tot felul de încercări, făcute de niște firme americane care au ca obiect de activitate producerea de suplimente alimentare naturale. Oncoforte este rezultatul unei combinații de vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentrații și origini foarte diverse. Este benefic pentru persoanele de orice vârstă sau sex.

Componenții activi din acest supliment au fost dozați cu atenție, după ce au fost aleși cu grijă în funcție de acțiunea lor sinergică. Pentru ca acest produs să fie cât mai eficient posibil, la fabricarea lui s-au folosit materii prime de cea mai bună calitate.

De ce merită să iei Oncoforte? Deoarece conține plante și extracte din plante cu efecte anti-tumorale puternice. În plus, plantele folosite la fabricarea lui au fost studiate o perioadă lungă de timp. Calitatea sa deosebită este garantată de tehnologiile certificate NSF-GMP, FDA, ICS-USDA Organic.

În compoziția sa există 26 de ingrediente naturale ce acționează sinergic în vederea combaterii acestei afecțiuni necruțătoare. Amestecurile din plante și extracte din plante reprezintă secretul de fabricație al acestui produs cu acțiune anti-tumorală.

Acționând sinergic, ingredientele active din Oncoforte sunt capabile să stopeze multiplicarea celulelor tumorale și să distrugă tumorile existente.

Ingredientele active care fac parte din compoziția acestui supliment alimentar sunt:

-ciupercile terapeutice- shiitake, maitake, și reishi;

– extractele din plante- rheum palmatum, arctium lappa, rumex acetosella, ulmus fulva;

– vitaminele C și E;

– plantele cu acțiune anti-tumorală cunoscută- gaviola, turmeric, măslin, gheara mâței, astragalus, orz verde, pin roșu chinezesc, zmeură, rodie, ginseng, sâmburi de struguri, usturoi, ceai verde;

– extractele standardizate speciale- licopen, quercitină, betaglucan pulbere, fiber aid arabinogalactan, zadă, larix laricina.

Toate aceste ingrediente acționează conjugat pentru a elimina cauzele multiple ale cancerului.  Prin urmarea unui tratament contra cancerului îți dorești să elimini nu doar efectele acestei afecțiuni, ci și cauzele care au contribuit la apariția, instalarea și dezvoltarea cancerului.

După cum cu siguranță știi, cancerul are multiple cauze. Probabil te gândești că stilul de viață, stresul, poluarea și predispoziția genetică fac parte dintre cauzele cancerului. Ei bine, acestea sunt elemente favorizante care doar creează condițiile. Există 4 cauze principale care afectează funcționarea normală a celulelor, astfel au loc mutații care transformă celulele sănătoase în celule tumorale. Cele 4 cauze principale sunt:

– Scăderea oxigenării celulare, adică în celule nu mai există o cantitate suficientă de oxigen;

– pH-ul sângelui este acid, iar aciditatea mare afectează celulele;

-Stresul oxidativ- în celule există un număr foarte mare de radicali liberi;

– producerea dezechilibrului redox. Se pierde echilibrul dintre moleculele de semnalizare redox din celule.

Vei putea să elimini aceste cauze principale dacă vei lua Oncoforte. De ce?Fiindcă acest supliment alimentar te ajută să crești oxigenarea celulară datorită aportului de extracte naturale și nutrienți cu rol important în producerea hemoglobinei, care transportă oxigenul în celule, și în accelerarea fluxului sanguin la nivel periferic.

Datorită accelerării fluxului sanguin, celulele vor fi bine oxigenate. De asemenea, se va îmbunătăți și transportul de nutrienți și se va intensifica metabolismul celular astfel încât celulele să funcționeze bine.

De asemenea, Oncoforte va regla aciditatea din sânge. Frunza de măslin, ceaiul verde și turmericul vor alcaliniza mediul celular al organismului. Odată redusă aciditatea, se va reduce și inflamația de la nivelul celulelor, cea care contribuie la apariția stresului oxidativ.

Oncoforte va continua acțiunea sa benefică cu reducereastresului oxidativ prin intermediul tuturor ingredientelor din compoziția sa și va restabili echilibrul redox. Potrivit studiilor din domeniul biologiei moleculare, echilibrul redox asigură sănătatea celulară. Dacă celulele vor fi sănătoase și organismul tău va fi sănătos.

Așadar, dacă vrei să lupți contra cancerului, fă-o împreună cu Oncoforte. Acest supliment alimentar te va ajuta să elimini cauzele acestei afecțiuni și să-și îmbunătățești calitatea vieții.

Mai multe detalii pe Oncoforte.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata