Baietel de 2 ani ajuns in stare grava la spital dupa ce o oala cu apa fierbinte a cazut peste el

349

Luni, un copil de 2 ani din Vaslui a ajuns la spital cu arsuri grave, dupa ce s-a impiedicat si a cazut peste o oala in care fierbea apa.

Copilul in varsta de doar 2 ani din localitatea Duda-Epureni, din judetul Vaslui, a fost transportat de urgent la Spitalul Husi „Grigore Alexandrescu” din Capitala dupa ce a fost oparit cu apa fierbinte.

”Este vorba despre un baietel de doi ani, din localitatea Duda-Epureni, care a fost adus la Spitalul Husi, dupa ce s-a impiedicat si a cazut peste o oala in care fierbea apa. Acesta a suferit arsuri de gradele II si III cu lichide fierbinţi pe o suprafaţă de aproximativ 30% din corp. Noi am fost solicitati sa transportam copilul de la Spitalul Husi la Spitalul «Grigore Alexandrescu» din Bucuresti”, a declarat luni capitanul Petru Iftene, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenţa, din orasul Vaslui.

Citeste si:  Şi organismul tatălui se schimbă înainte de naşterea copilului

Initial, copilul ar fi trebuit preluat de un elicopter, insa nu sunt conditii de zbor, astfel ca a fost  transportat cu un echipaj TIM.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata