Biobran – sanatatea organismului uman la pret redus

562

Sănătatea organismului nostru este ce mai importanta în viață. Insa din păcate, trăim într-o perioadă în care lupta cu bolile care ne pun în pericol sănătatea este din ce în ce mai aprigă.

Pentru a ieși învingători avem nevoie de arme puternice. Armele care le avem la îndemână sunt: alimentatia sănătoasă, sportul si suplimentele alimentare. Unul din cele mai bune este Biobran sau Biobran 1000 , un supliment nutritiv 100 % natural, care are un rol foarte important în creșterea activității celulelor Natural Killer.

Biobran este un foarte bun adjuvant în prevenirea diabetului, diverselor forme de cancer sau boli cardiovasculare. De asemenea, fortifică sistemul imunitar.

De mai bine de 10 ani și jumătate, Biobran este utilizat de medici și pacienți din SUA, Japonia, țara sa de proveniență, dar și în alte țări.

În compoziția acestui supliment nutritiv există Arabinoxilan, cu rol în mărirea activității celulelor NK. Hemiceluloza B, din tărâțe de orez are ca ingredient principal Arabinoxilanul.

Citeste si:  Ministerul Sănătăţii: Asistenţii medicali şi moaşele se vor pensiona la 65 de ani

Fiind un produs natural, acest supliment nutritiv nu este toxic, ci, dimpotrivă este foarte benefic pentru sănătatea organismului. Enzimele ciupericilor shiitake au rol în important în crearea acestui produs, fiind folosite în procesul de spargere a legăturii chimice.

Celulele NK (Natural Killer) au rolul de a distruge virușii și celulele canceroase și astfel fac posibilă ameliorarea cancerului prin imunoterapie. Prin stimularea lor, Biobran este foarte benefic pentru organism. În plus, are efecte antioxidante și antiinflamatoare, fiind un adjuvant foarte bun în reumatismul cronic, protejând ficatul și îmbunățind toleranța la glucoză.

Efectele nocive ale chimioterapiei sunt binecunoscute, iar Biobran este un produs foarte eficient în cazul unei astfel terapii, căci îndepărtează radicalii liberi și oferă protecție organismului contra acestor efecte nocive.

Crescând activitatea celulelor NK, calitatea vieții persoanelor bolnave este îmbunătățită și totodată crește și eficiența tratamentului convențional contra cancerului.

Odată cu administrarea acestui produs natural imunomodulator, organismul se va întări. Dacă este cazul, acest supliment nu doar va crește activitatea celulor NK, ci le va și descrește. De asemenea, va proteja organismul contra chimicalelor toxice din atmosferă, care pot contribui la apariția cancerului.

Citeste si:  Bărbat reţinut după ce a pretins 100.000 de euro susţinând că are influenţă asupra unor magistraţi

Biobran este ușor de administrat și nu are efecte adverse. Poate fi administrat pe perioade îndelungate de timp, activitatea celulelor NK crescând în scurt de la administrare.

Există foarte mulți factori care contribuie la slăbirea sistemului imunitar, însă odată administrat Biobran imunitatea organismului va crește, eficiența în prevenirea bolilor fiind evidentă.

Arabinoxilanul, ingredientul activ din BioBran, este considerat cel mai puternic imunostimulator natural. BioBran poate juca un rol foarte important în procesul natural de distrugere a celulelor bolnave și în întărirea sistemului imunitar.

Având în vedere tehnologia prin care acest ingredient este extras, este foarte ușor absorbit în organism, făcându-și efect mult mai rapid.

Pe lângă această fibră din tărâțe de orez, din compoziția acestui supliment nutritiv mai fac parte drojdia de bere, fosfatul tricalcic, celuloza microcristalină, dextrina și amidonul de porumb (prezent atât în Biobran 1000, cât și în Biobran 250).

Citeste si:  Guvernul îşi va asuma răspunderea pe două proiecte de lege

Drojdia de bere, de exemplu, este bogată în beta-gluconi, minerale precum mangan, fier, zinc, potasiu, seleniu, crom, aminoacizi,vitaminele B1, B2, B6, B12. Datorită substanțele nutritive pe care le conține, drojdia de bere este foarte benefică în cazul bolilor de piele, căci previne apariția lor. De asemenea, previne apariția grăsimilor la nivelul ficatului, normalizează metabolismul, energizează organismul, îmbunătățește circulația sângelui, scade nivelul colesterolului din sânge etc.

Fiecare dintre acesteingrediente acționează sinergic și fac din Biobran un produs foarte eficient în îmbunătățirea sănătății organismului, fără să aibă efecte adverse.

Stresul, alimentația nesătoasă, poluarea etc. ne slăbesc sistemul imunitar, însă Biobran ni-l poate stimula și face mai puternic. Din acest motiv este indicat să îl achiziționăm, căci este o soluție eficientă pentru sănătatea organismului nostru.

Mai multe detalii si pret pe biobran.bioo.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata