Primele Samsung Galaxy S9 vor fi livrate in data de 9 martie in Romania

Primele smartphone-uri Samsung Galaxy S9 vor fi livrate in Romania incepand din data de 9 martie.

Primele telefoane vor ajunge la cei care au facut pre-comenzi, cu o saptamana inainte de lansarea comerciala la nivel global.

S9 va fi disponibil in magazinele partenerilor Samsung pe piata romaneasca, a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division Samsung Electronics Romania, cu prilejul lansarii oficiale pe piaaa locala a noului smartphone, in cadrul unui eveniment desfasurat marti seara.

Pre-comenzile au inceput pe 25 februarie si sunt in linie cu asteptarile companiei, confirmand interesul foarte mare si raspunsul foarte bun al pietei, a spus Cojocaru, care a adaugat ca asteptarile privind vanzarile sunt mai mari decat in cazul modelului precedent S8.

Citeste si:  Samsung a lansat noile sale smartphone-uri la MWC 2018: Galaxy S9 şi Galaxy S9+

Piata romaneasca de smartphone-uri va creste si in 2018, la vanzari totale de circa 4,5-4,7 milioane unitati, de la 4-4,2 milioane unitati in 2016, in conditiile in care utilizatorii din Romania sunt foarte pretentiosi si isi doresc cele mai noi modele, pentru a beneficia de calitatea retelelor de date mobile din Romania, cele mai bune din Europa si in top la nivel global, a afirmat oficialul Samsung.

Conform reprezentantilor companiei, noul S9 are la baza nevoia tot mai mare a utilizatorilor de comunicare si de exprimare prin imagini, videoclipuri si “emoji” si ofera cea mai avansata camera disponibila in acest moment pe piata.

Citeste si:  Samsung revoluţionează depăşirea autotrenurilor de celelalte autovehicule în deplină siguranţă

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner