Traficul aerian, ingreunat de ploaia de gheata

Cursele nu sunt anulate pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo, dar in cursul acestei dimineti s-au inregistrat intarzieri de aproape doua ore, generate de necesitatea degivrarii aeronavelor inainte de decolare.

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara normal, conform programului de zbor, potrivit situatiei de la ora 08.30 anuntate luni de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

Unele aeronave au inregistrat intarzieri de aproape doua ore.

Asadar, o aeronava Lufthansa care trebuia sa decoleze la ora 07:05 spre Frankfurt, a fost programata pentru ora 08.52. Un avion al companiei Tarom, tot cu destinatia Frankfurt, trebuia sa decoleze la ora 08.40 si a fost programat pentru ora 10.13.

Citeste si:  Ţigările se scumpesc cu peste 5%

Un alt avion Tarom trebuie sa plece la Praga la 10.50 si a fost reprogramat la ora 12.35.

”Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant pentru tratarea cu substante anti-inghet a suprafetei de miscare (piste, platforme, cai de rulare), precum si a drumurilor de acces, pentru a se asigura operarea in conditii de siguranta”, a informat compania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner