Heberger Construcții, compania recomandată de calitatea germană

Calitatea germană înseamnă lucru bine făcut. Iar atunci când calitatea germană recomandă o companie, înseamnă că acea companie merită toată atenția clienților.

Calitatea germană recomandă Heberger Construcții, o companie înființată în 2004, în România, care face parte din grupul Heberger, o companie de top, din Germania.

De la înființare până în prezent, a dat dovadă de angajament, eficiență și punctualitate de fiecare dată când a fost implicată în diverse proiecte de construcție, oferind la final proiecte care au îndeplinit cerințele clienților săi.

Heberger, ca partener internațional susține investitorii pe drumul lor către succes pe piața românească, ajutându-i să-și pună la punct proiectele de construcție și să le implementeze respectând cerințele de maximă calitate.

Dintre serviciile oferite în drumul spre succes al investitorilor, fac parte cele de consultanță, dezvoltarea proiectului, renovări, inginerie civilă și proiecte la cheie. Fiecare serviciu oferit are drept scop îndeplinirea cu succes acerințelor clienților.

Până în prezent, Heberger Construcții a fost implicată în 19 proiecte diverse. În portofoliul său de construcții există 4 clădiri de birouri (Bucharest Business Park, Clădirile A,B,C, Băneasa Airport Tower, Bucharest Business Park Clădirea D,  Florească Business Park), 10 clădiri industriale ( Parcul West Logistic din București, Unitatea de producție din Popești Leordeni, Facultatea Industrială Chiajna,Centrala Electrică pe Biomasă din Reci, Centrala electrică pe Biomasă Zdirec, Webasto, Oechsler România Atelierul auto Felbermayr, Centrala OSB din Rădăuți, Centrala Electrică pe Biomasă din Rădăuți,), 1 cartier rezidențial (Cartierul German). De asemenea, s-a ocupat de renovarea a4 clădiri importante (Iris Titan Shopping Center, Cinematograful Iris Titan, Ambasada Germană din București, Clădirea Construdava).

La majoritatea proiectelor în care s-a implicat, Heberger Construcții a fost contractor general, iar la baza acestora a stat un proiect de tip design și construcție.

De exemplu, Florească Business Park, unul dintre proiectele la care a fost contractor general, este o clădire punct de reper pe piața spațiilor birourilor de clasa-A din București. Această clădire este situată în cartierul de afaceri cu cea mai rapidă creștere în oraș și are circa 35.000 de metri pătrați.

În momentul în care a semnat contractul de tip design și construcție, Heberger Construcții și-a atribuit un proiect destul de dificil întrucât condițiile solului au fost dificile. În plus, s-a confruntat și cu restrângeri de spațiu și timp limitat. Floreasca Business Park a pus bazele unui nou nivel în ceea ce privește specificațiile tehnice, oferind în același timp lumină naturală excelentă din toate părțile și o priveliște minunată spre zona verde spre vest.

Acest proiect a scos în evidență punctele forte ale companiei Heberger și calitatea germană care o  recomandă.

Specialiștii săi sunt conștienți că, pentru a face lucrurile bine, trebuie să inovezi și să te dezvolți în permanență. Din acest motiv, s-au străduit să se dezvolte și să ofere servicii de înaltă calitate în aria lor de activitate.

De asemenea, au ales să fie responsabili față de mediu și să eficientizeze cât mai mult posibil consumul de energie în designul, construirea și celelalte operațiuni care au loc în clădirile din România. Astfel, în 2012, Heberger Construcții a devenit membru de aur al Romania Green Building Council.

Specialiștii Heberger Construcții au ales să fie cei mai buni și să lase calitatea germană să îi recomande.

În prezent, compania derulează împreună cu partenerul său de încredere, Robert Bosch, un proiect de amploare, la Cluj-Napoca. Este vorba despre un proiect de cercetare dezvoltare care are în vedere realizarea unei clădiri în zona din apropierea centrului Clujului. Acest proiect provocator și inovator se va derula până în 2019.

Acest centru de cercetare va înlocui fostele fabrici care au existat în jurul orașului Cluj-Napoca. Centrul de cercetare cunoscut sub numele de clădirea CLJ200  reprezintă primul stadiu al proiectului desfășurat de Heberger Construcții în colaborare cu Robert Bosch, compania de renume mondial, prezentă în România din 1994.

Clădirea va cuprinde spații de birouri, cantină, un centru sportiv, un centru medical pentru lucrători, o parcare subterană.

După cum se poate observa, este un proiect ambițios care, cu siguranță, va fi dus la bun sfârșit în timp util. Calitatea germană își va spune din nou cuvântul, atrăgând atenția și altor investitori care vor dori, de asemenea, să se bucure de succes pe piața românească de construcții.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.