Hagag development europe deschide piața din românia către bursa din Tel Aviv

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a cunoscutului HAGAG Group din Israel, deschide piața din Romania către investitorii israelieni prin lansarea unei Oferte Publice Inițiale (IPO) în cadrul Bursei de Valori din Tel Aviv.

Hagag Development Europe a lansat, recent, o Oferta Publică Inițială (IPO) pentru proiectele pe care le dezvoltă pe teritoriul României.  Valoarea IPO prin care compania a accesat arena de tranzacționare este de 15 milioane de euro. La doar câteva săptămâni de la listare, oferta a înregistrat creșteri de peste 0,7% din valoarea inițială de tranzacționare.

Citeste si:  BRAICONF, una dintre puținele fabrici comuniste care a rezistat în capitalism

Decizia acționarilor de a-și spori capitalul vine drept urmare firească a planurilor pe care Hagag Development Europe dorește să le implementeze în România. Pe lângă proprietățile existente în portofoliu, compania plănuiește o serie de noi achiziții care vizează terenuri și clădirisituate în zonelede lux ale Bucureștiului.

“Apartenența Hagag Development Europe la Hagag Group Israel este un excelent punct de pornire pentru toți investitorii de origine israeliană care sunt interesați de proiectele pe care le dezvoltăm în Romania.Portofoliul nostru este în continuă expansiune, iar pentru a livra proiecte premium este necesar să avem acces lacât mai multe resurse materiale. În plus, prin lansarea IPO oferim părților interesate posibilitatea de a-și tranzacționa activele într-un cadru eficient și organizat”, declară Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

Citeste si:  Elon Musk, la proces după ce a numit drept "tip pedo" un explorator de peşteri

Conducerea companiei nu exclude, ca și plan de viitor, listarea Hagag Development Europe în cadrul altor Burse de Valori de pe teritoriul Europei și nu numai.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata