Topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Salonul de Carte BOOKFEST

Romanele Fantasy din seria Pisicile războinice au dominat topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Salonul de Carte Bookfest 2018, desfășurat în perioada 30 mai – 03 iunie.Fanii seriei sunt încântați sădescopere, alături de personajele îndrăgite, pericolele ascunse, dar și surprizele fantastice ale lumii necunoscutedezvăluite în cea de-a XI-a carte, Amurg.

Cea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos: Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, o noutate editorială care poartă semnăturaDr. Laura Ene, a intrat direct în top pe locul al doilea. Autoarea a dezvăluit, într-un discurs motivational, care sunt secretele unei vieți fără dietă, fără frustrări și restricții, dar aflată sub semnul echilibrului și al sănătății, cu ocazia evenimentului de lansare.

Citeste si:  Cum poate deveni copilul un mare cititor

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, s-a aflat, de asemenea, în preferințele cititorilor de la Bookfest. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie. Volumul de față continuă aventurile lui Celestine North, declarată „cea mai defectă persoană din țară”.

Sosită de la tipar direct pe rafturile de la Bookfest,Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei,relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer. Volumul ocupă locul al patrulea în topul vânzărilor de la standul Editurii ALL.

Citeste si:  Salariile din învăţământ cresc cu 15% de la 1 decembrie

Pe locul al cincilea în top se află volumul Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei, a doua carte din monumentala trilogie pe care renumitul istoric american Robert K. Massie, laureat al Premiului Pulitzer, a dedicat-o familiei imperiale a Romanovilor.

Partenerii Grupului Editorial ALL laSalonul Internațional de Carte Bookfest au fost:Kandia, prin intermediul brandurilor Rom,Ulpio Cookino și Sugus, Herbagen șiClinica de Nutriție Kilostop.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner