Car sharing în drum spre festival? 3 lucruri pe care șoferii trebuie să le respecte

Sezonul festivalurilor a venit! Cele mari tari locații din țară, cei mai în voga artiști, toate acestea te așteaptă în cele mai calde luni ale anului, la o distracție pe care să o ții minte până vara viitoare. Dacă alegi să mergi cu mașina la festival în acest an și, mai mult decât atât, vrei să iei și câțiva oameni cu tine, pentru distracție, economie și alte câteva motive doar de tine știute, trebuie să ții cont de câteva lucruri.

Care sunt acestea? Le găsește pe cele mai importante puțin mai jos, așa că nu trebuie decât să continui să citești. Dacă ajungi până la final, acolo ai parte și de o  surpriză, însă până la ultimul paragraf mai e cale lungă, asa că nu îți dorim altceva decât lectură plăcută și distracție cât cuprinde la festival.

1. Cei din mașina ta depind de un program

Dacă vrei să îți pui mașina la bătaie pentru un festival ce are loc în partea cealaltă a țării, respectă programul de care pasagerii tăi depind. Asta înseamnă că ei știu exact când va cânta artistul lor preferat, de aceea, au mare încredere în tine că îi vei duce la timp la festival, astfel încât să se bucure de concertul vieții lor. Ia în calcul toate variabilele și stabilește o oră decentă de plecare. Nu întârzia și cel mai important, nu îți schimba planul pe ultima sută de metri. Cei cu care trebuie să mergi vor la fel de mult să se distreze, de aceea, asigură-te ca ajungeți cu toții la timp și în condiții de maximă siguranță.

2. Cei din mașina ta au nevoie de spațiu

Citeste si:  Plata directă a despăgubirii către păgubit va aduce grave prejudicii acestuia

Când se merge la festival, portbagajul mașinii se umple rapid, mai ales dacă locația nu lasă loc unei alte variante de cazare decât cea a corturilor. Dacă alegi să împarți mașina personală cu alți tineri care merg și ei la festival, atunci asigură-te din timp că portbagajul tău oferă suficient spațiu pentru bagaje. Ai cutie portbagaj instalată pe mașină? Cu atât mai bine, pentru că festivalierii vor să își știe toate bagajele băgate în pentru ploaie la geanta pentru camera foto.

3. Cei din mașina ta au nevoie de siguranță

Am lăsat pentru final aspectul cel mai important al acestui drum: siguranța ta și a celorlalți pasageri. De aceea, este important să îți iei cât mai multe măsuri de siguranță pentru un drum lipsit de incidente nedorite. Autohut și N24 Assistance îți pun la dispoziție cardul de asistență rutieră A24 Național, pe care îl poți obține în urma unei trageri la sorți desfășurate zilnic, în perioada 9 mai – 30 iunie.

Nu trebuie decât să intri pe autohut.ro și să cumperi piese auto în valoare de cel puțin 400 de lei. Ai la dispoziție o gamă întreagă de produse – piese auto BMW, baterii auto, filtre de ulei, anvelope, becuri auto etc – pentru a-ți pune mașina la punct, înainte de festival. Dacă ai câștigat, te bucuri de depanare la locul accidentului, tractare a mașinii și transportul vostru în deplină siguranță.

Dacă vrei să fii totuși sigur că nimic nu se va întâmpla, bagă mașina în service-ul Autohut înainte de a pleca, primul service auto din București ce operează sub franciza elvețiană CarXpert. Vei găsi aici o echipă întreagă de profesioniști, care vor avea grijă de mașina ta până la cele mai mici detalii, în cel mai scurt timp și la cele mai bune prețuri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata