Bărbații români cumpără costume la comandă pentru a arăta perfect la nunta lor

Ce fac bărbații ca să arate impecabil în cea mai importantă zi din viața lor? Citește mai departe și vei descoperi cât de important este pentru bărbați aspectul fizic și în ce constă pregătirea de frumusețe pentru nunta lor.

Bărbații țin la sănătate și la aspectul fizic alegând costumele la comandă

Ei consideră că dieta este importantă pentru a arăta bine în ziua nunții lor, iar o mare parte dintre bărbați aleg costumele realizat la comandă pentru a se asigura că haina se va așeza corect pe corp. Aceștia au ambiția de a ține dietă până la nuntă, pentru a da jos măcar o parte din burtă și din kg în plus. Cel mai mare adversar al unui bărbat este burta, care din păcate devine din ce în ce mai mare, destul de ușor, dar pentru acest tip de conformație atelierele de croitorie din București vin în ajutorul bărbaților cu noi colecții de ceremonie bespoke, și anume cu costume la comandă realizate special după tiparul lor.

Dieta reprezintă pentru un bărbat cea mai bună soluție pentru a da burta jos. Pentru aceasta nutriționiștii recomandă:

 • Alimentația sănătoasă, echilibrată, bogată în legume și fructe.
 • Introducerea în dietă a fructelor de sezon: căpșuni, cireșe, mere, citrice, piersici, etc. Nu sunt recomandate bananele și perele pentru că îngrașă.
 • Consumul de cereale integrale este bun.
 • Reducerea consumului de zahăr și grăsimi.
 • Evitarea băuturilor alcoolice – vin, bere și altele.

De asemenea, hidratarea corectă a corpului (cel puțin 1-2 litri de apă pe zi) îi ajută să aibă pielea mai curată și mai frumoasă, iar în plus astfel au grijă și de sănătatea lor.

Sportul aduce beneficii fizice și mentale

Bărbații care fac mai multe exerciții fizice înainte de nuntă vor avea mai multă energie și un corp mai tonifiat. Chiar dacă unii ar crede că nu este timp de antrenamente, mirii merg la sală înainte de nuntă, deoarece pentru ei este foarte important felul cum arată și de aceea se gândesc îndeaproape la aspectul lor.

Prin sport, bărbații știu că au multe beneficii care contează și la nunta lor și anume:

 • În primul rând vor avea o stare de sănătate mai bună, ceea ce este cel mai important. Oamenii sănătoși sunt frumoși.
 • Prin sport se normalizează tensiunea arterială, se menține sănătatea inimii, se îmbunătățește activitatea cerebrală și funcționarea tuturor sistemelor organismului.
 • Activitatea fizică menține aspectul tânăr, previne îmbătrânirea timpurie a organismului.
 • Sportul oferă un tonus frumos, vitalitate, o stare mentală bună și o stare interioară excelentă.
 • Prin sport se dezvoltă voința, se crește stima de sine, forța, încrederea în forțele proprii.
 • Antrenamentele fizice regulate ajută în combaterea stresului, a insomniei și obezității. De asemenea, ele ajută în renunțarea la vicii: consum exagerat de alcool și tutun.
 • Un corp tonifiat prin sport este cu siguranță un corp sexy, ceea ce își dorește orice bărbat, să impresioneze și prin aspectul său fizic.

Sfaturi de îngrijirea părului

Bărbații acordă o atenție deosebită îngrijirii pielii, dar și îngrijirii părului. Indiferent ce tip de tunsoare au – modernă sau nu – aspectul părului contează, atrage atenția imediat, de la prima privire. Pentru aceasta bărbații sunt tentați să dea bani pe produse scumpe, doar pentru a fi siguri că vor avea parte de o îngrijire de calitate a părului. Ei aleg produse de styling scumpe, chiar dacă s-au convins deja că datorită acestora trebuie să se spele aproape zilnic pe păr.

Cel mai simplu mod de îngrijire a părului este cu ajutorul produselor naturale, a măștilor cosmetice pentru păr realizate din ingrediente naturale 100%, care au efect benefic asupra podoabei capilare. Dintre acestea fac parte:

 • Samponul cu cofeină care stimulează circulația părului.
 • Șamponul de urzică care combate mătreața și căderea părului.
 • Masca cosmetică pentru păr din gălbenuș de ou și ulei de măsline care întărește rădăcinile firelor de păr și astfel previne căderea părului.
 • Șampoane vitaminizante cu ingrediente naturale.
 • Sampoane bio din plante.
 • Săpunul natural cu ulei de măsline și alte ingrediente naturale.
 • Masca de păr bio și altele.

Idei de îngrijirea pielii

Pentru a avea un aspect mai frumos, bărbații aleg să petreacă o parte din timpul liber la plajă, pentru a avea pielea bronzată. De asemenea, ei pot merge și la solar, și astfel această dorință este îndeplinită mai simplu, mai rapid, mai ușor. Pentru unii sunt bani în vânt, pentru alții înseamnă enorm să arate minunat din toate punctele de vedere la nunta lor.

Un bărbat bronzat va arăta cu siguranță mai bine într-un costum elegant de mire, deoarece bronzul subțiază, îl face să pară mai tânăr, mai sexy și mai îndrăzneț. Nu degeaba, toți sportivii sau atleții care sunt pasionați de culturism au pielea bronzată. În plus, bronzul ascunde anumite defecte ale tenului, cum sunt: semnele de acnee, ridurile, micile defecte de pe pielea feței.

Când vine vorba de aspectul său exterior, mirele va fi în stare să cheltuie orice sumă de bani pentru costumul de nuntă, pentru că este interesat de calitate și eleganță. Pentru mire este foarte important să aleagă ținuta protrivită și de aceea optează pentru un costum făcut la comandă, pentru a fi sigur de reușita vestimentației, la cel mai deosebit eveniment din viața sa. Cumpărarea costumului de nuntă este unul dintre cele mai importante lucruri pe care mirele îl face în timpul pregătirilor de nuntă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata