#aprindemlumina – Pe 10 august, chemăm Diaspora acasă

PACT pentru România susţine şi promovează protestul din 10 august al românilor din diaspora. Aproape 40.000 de români din Austria, Marea Britanie, Spania, Franța, Germania, Italia şi alte ţări și-au anunțat prezența în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de guvernarea PSD-ALDE.

Mai multe detalii despre evenimentul intitulat “Diaspora Acasă – Dragnea, închide granițele, că venim 3 milioane” pot fi găsite aici.

https://www.facebook.com/tianu/videos/1545444102248813/?t=9

De multe ori, în România, scânteia schimbării a fost aprinsă de către românii din străinătate – alegerile din 2014 sunt doar un exemplu. Astăzi, avem nevoie din nou de concetăţenii noştri alungaţi din propria ţară de corupţia şi incompetenţa celor care în ultimii 30 de ani ne-au condus. Ştim că le pasă în continuare de România şi de aceea le transmitem acest îndemn: haideţi să aprindem lumina în România. Doar împreună cu ei vom putea salva democraţia şi libertatea din ţara noastră şi vom putea apăra independenţa justiţiei şi parcursul euro-atlantic al României.

Citeste si:  Ce a făcut România prost şi Bulgaria bine în privinţa litoralului?

Clipul unui tânăr care face acest apel dintr-un aeroport, chemând românii acasă “să aprindă lumina”, a devenit viral, fiind vizionat de peste 450.000 de ori şi strângând aproape 60.000 de aprecieri şi distribuiri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner