Servicii profesionale de debitare cu laser la Cautis JB ’93

Cautis este una din cele mai cunoscute companii care ofera servicii profesionale de debitare cu laser, microsudura cu laser, carosari auto si vopsitorie. Aceasta companie a aparut in anul 1993 si de atunci a reusit sa faca fericiti mii de clienti. Activitatea principala a companiei consta in fabricarea de confectii metalice. Desi nu are o legatura stransa cu serviciile enumerate mai sus, Cautis a reusit sa aduca pe piata un pachet complex de servicii adaptandu-se rapid la nevoile clientilor sai.

Ca orice companie mare, Cautis a ales sa nu se limiteze doar la un singur pachet de servicii, venind in sprijinul clientilor sai cu o paleta larga de beneficii si servicii care acopera mai multe domenii.  Experienta si anii de munca au facut ca aceasta companie sa adopte cele mai noi tehnologii si metode de lucru in vederea obtinerii unor rezultate favorabile si benefice clientilor.

Debitare cu laser la cele mai inalte standarde

Cautis dispune de o masina de debitare cu laser model F-T mult mai performanta si care indeplineste toate conditiile moderne de lucru. Aceasta masina de taiat tevi are in plus optiuni speciale care ajuta la taierea corecta si fara greseala a tevilor, placilor din metal si a tuburilor. Este un echipament complex pentru utilizari multiple. Echipamentul folosit pentru debitarea cu laser este echipat cu mandrine de prindere servomotoare electrice care se sincronizeaza perfect pe partea frontala si in spate.  Astfel mandrina de prindere manuala are gheare metalice foarte lungi si se reduc deseurile materiale. Diametrul de prelucrare are in jur de 20-200 mm, fiind eficient pentru taierea oricarei categorii de tuburi.

Este o inovatie adusa pe piata de Cautis care imbunatateste considerabil precizia de taiere a materialelor. Panoul de comanda este separat de ecranul de afisare si noul aparat are un design unic fata de alte aparaturi din aceeasi categorie existente pe piata.

Citeste si:  BestJobs lansează Best Employers

Continuarea pe: GZR.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close