Compania Google deschide un atelier pentru progamatori la Cluj

Clujul face încă un pas pentru a-şi păstra reputaţia de cel mai căutat oraş în domeniul IT. În Silicon-Valley de România, Google va deschide, din toamnă, un nou hub al companiei. Atelierul Digital pentru Programatori va putea primi cel puţin 100 de doritori. Cursurile din cadrul atelierului vor fi gratuite, iar tinerii vor primi sprijinul necesar pentru a dezvolta propria afacere în domeniul tehnologiei.

Tiberiu Socaci este unul dintre tinerii care a urmat cursurile de online marketing de la Google. Împreună cu un prieten, acesta a pus bazele unei afaceri pentru pasionații de cafea, a deschis și un magazin online și visează acum la următorul pas: o aplicație pentru clienții săi.

Citeste si:  Raport PwC: Economia globală va reveni la nivelul anterior pandemiei până la începutul anului 2022

Tiberiu Socaci: „Dacă am avea o aplicație pe telefon, unde automat în momentul în care noi putea să ne dăm seama că ai rămas fără cafea, în funcție de câte comenzi ai, din cât în cât timp ai, putem să îți dăm o notificare”.

Cel puțin 100 de tineri sunt așteptați la Atelierul Google pentru Programatori.

Cei interesați pot aplica pentru un grant de 20.000 de dolari, bani pentru afacerea lor în tehnologie.

Atelierul Digital pentru Programatori va avea sediul în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Peste 7.000 de afaceri mici și mijlocii au profitat de consultanță gratuită și instrumente de marketing digital în hub-urile Google. Noul atelier pentru programatori pregătește tinerii pentru un start-up de succes în IT.

Citeste si:  Vicepreşedintele Google a sărit de la o înălţime de 41.150 de metri stabilind un nou record mondial - VIDEO

În România, Google va lansa astfel de ateliere şi în București şi Timișoara.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner