Despre dealerul de top AUTO RULATE BUCUREŞTI şi asigurările sale de calitate

Cumpărarea unei maşini second-hand se impune, iată, în viaţa Dumneavoastră.

Când cumpărați o mașină trebuie să țineți seama că aceasta poate avea probleme mecanice sau că în viitor nu o veţi putea vinde cel puţin cu preţul cu care aţi cumpărat-o.

Nu plătiți mai mult decât sunteți dispuși să pierdeți! Este trist, într-adevăr, să vinzi un Nissan Bluebird, de pildă, cu 1000 de euro atunci când ai cumpărat-o, în urmă cu 6 luni de zile, cu 1700 ori 1800 de euro, aşa cum se întâmplă în foarte multe cazuri. Nu mai vorbim de cei care se găsesc în aceeaşi situaţie dupa ce îşi rulează intens autoturismul în cursul vreunei vacanţe.

Dealerul AUTO RULATE BUCUREŞTI, împreună cu site-ul său online www.autorulatebucuresti.ro,

vine întotdeauna în întâmpinarea dorintelor şi nevoilor Dumneavoastră cu cea mai bună şi cea mai de încredere ofertă de pe piaţa vânzărilor de maşini second-hand din Bucureşti.

Cu serviciile acestui dealer nu mai  există acea diferenţă dintre piața vânzătorului, atunci când cumpărați, și piața cumpărătorului, atunci când încercați să vindeți, împreună cu toți ceilalți şoferi care încearcă să scape de mașinile lor.

De unde să vă cumpărați mașina? De aici. Aici, pe platforma www.autorulatebucuresti.ro,

un excelent site de prezentare, găsiţi tot ce vă doriţi, cu garanţia că toate maşinile provin de la dealeri colaboratori de vârf din Europa şi din România şi au fost trecute prin filtrul celor mai riguroase verificări de calitate.

Citeste si:  Automobile electrice sau automobilele echipate cu motoare cu combustie internă?

Puteţi să găsiţi, în căutările Dumneavoastră, care de astăzi nu îşi mai au rostul, anunțuri private în ziare, anunțuri în pensiuni backpacker, vânzări de pe marginea drumului, licitații de mașini, târguri de mașini și în mod evident dealeri auto. Dar nu mai aveţi nevoie de nici una dintre aceste soluţii precare, atât timp cât Dumneavoastră sunteţi în posesia acelui secret care vă asigură şi vă oferă o colaborare dintre cele mai plăcute şi profitabile chiar pe termen lung.

Experţii de aici (tehnicieni, ingineri) nu se ocupă decât de cele mai bune maşini, nu vă oferă decât marfă de primă calitate. Ei verifică tot ce este legat de starea tehnică a maşinii, apoi certifică kilometrajul, dar înainte de toate, cercetează istoricul maşinii – vechime, accidente, intervenţii etc. Fără aceste asigurări, maşina nu are ce căuta în parcul lor de maşini.

Nu riscaţi să vă achiziţionaţi autoturismul sau să îl vindeţi din- şi în altă parte! Nu vă veţi aduce decât pagubă şi nemulţumire. Şi nici nu utilizaţi serviciile altui dealer, despre care nu deţineţi nici o informaţie. Piaţa de vânzări auto din Bucureşti este plină de dealeri oneroşi, care nu îşi ştiu decât binele afacerii lor.

Citeste si:  Volkswagen încearcă marea cu degetul: maşina cu levitaţie! - VIDEO

Şi, pe de altă parte, nici nu sunteţi expert. Oricât aţi fi de atent la studierea unei maşini, tot v-ar scăpa multe defecte. Rugina, de pildă, se poate ascunde peste tot. Odată ce rugina pune stăpânire pe maşină, este foarte dificil şi costisitor să mai scapi de ea. Se poate ascunde, fără să o depistaţi, în jurul balamalelor ușii, în special, – loc foarte vulnerabil şi „punct strategic” al maşinii.

Fără serviciul AUTO RULATE BUCUREŞTI ar trebui să ştiţi dacă maşina a stat mult timp (nerulată), deoarece atunci rugina poate apărea uşor. Uleiul scurs în motor va însemna sfârșitul maşinii.

Nu trebuie însă să fii un expert ca să ştii: cu cât mai mult fum negru iese din evacuare, cu atât mai multe scurgeri există.

Verificarea uleiul – o altă problemă: dacă este nou (de culoarea melasei) sau vechi (negru ca tăciunele).  Apoi verificarea puterii motorului – ce va faceţi dacă nu aveţi un deal pe aproape? Dacă auziţi un zgomot ca o apăsare pe metal, acesta este semnul că motorul se învârte pentru a urca pe deal, aceasta este zona în care motorul nu arde în mod corespunzător, de obicei, cauzat de un timp incorect.

Citeste si:  Prețul benzinei în România, a crescut mai mult decât media europeană în luna martie

Apoi, faruri, volan, istoric… Chiar aveţi nevoie de toate astea? Nu e mai simplu să vă adresaţi, cu toată încrederea, dealerului autorizat, dealerului expert AUTO RULATE BUCUREŞTI, care va face totul în locul şi pentru mulţumirea Dumneavoastră?

Târgurile de mașini au loc peste tot, dar sunt cele mai nesigure locuri de achiziţie ori de vindere, metehnele maşinii nu sunt declarate, actele doveditoare şi contractuale sunt „subţiri”. Cum și de unde alegeți să vă cumpărați mașina s-ar putea baza pe cunoștințele practice despre ea ‒ licitațiile pentru mașini second-hand sunt probabil cele mai ieftine, dar trebuie să știți ce faceți.

Alţi dealeri vă vor ajuta la un nivel inferior, iar garanţiile lor vor fi net sub calitatea celor de la  AUTO RULATE BUCUREŞTI; preţul, în schimb, va fi mult mai mare. În plus, aici aveţi şi opțiunea de a cumpăra înapoi, adică sistemul Buy-Back. Aceasta înseamnă că vă veţi putea vinde firmei  autoturismul actual şi apoi să vi se ofere discountul din preţul noii maşini pe care doriţi să o achiziţionaţi din parcul auto propriu.

De asemenea, firma vă va confirma proprietarul legal actual al maşinii pe care doriţi să o cumpăraţi, astfel încât să fiți sigur că aveți de-a face cu persoana corectă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata