Descoperă 7 avantaje oferite de Țiriac Auto Ford la achiziția unei mașini noi sau rulate

61

Dacă ești un admirator al mărcii Ford și te gândești să devii în viitorul apropiat posesorul unei astfel de mașini, showroomul Țiriac Auto Ford poate fi o opțiune cât se poate de potrivită pentru tine, datorită multitudinii de servicii pe care acesta ți le oferă. Descoperă, în continuare, care sunt principale avantaje pe care ți le asigură showroomul Ford București al dealerului Țiriac Auto.

1. Vânzări mașini noi și rulate

Numeroase modele de mașini noi și mașini rulate marca Ford îți sunt puse la dispoziție de dealerul Țiriac Auto. Atât pentru automobilele noi, cât și pentru cele rulate, îți oferă trei opțiuni de a descoperi ofertele să vezi ofertele de pe website-ul Țiriacauto.ro, să folosești aplicația Țiriac AutoMobile sau să vizitezi unul din showroomurile auto din București sau din țară.

Citeste si:  Președintele ASF Leonardo Badea: Importanța asigurării riscurilor cibernetice în atenția Autorității de Supraveghere Financiară

2. Sistem buy back / trade in

Showroomul Tiriac Auto Ford Bucuresti din Băneasa îți oferă un sistem de tip buy back / trade in prin care îți poți folosi mașina veche, orice marcă ar fi aceasta, sub formă de avans pentru un automobil nou, marca Ford. Evaluarea mașinii pe care vrei s-o dai la schimb, ca avans pentru cea nouă, este realizată gratuit de experții Țiriac Auto Ford.

3. Vânzări accesorii auto Ford

În cadrul showroomului Ford București, găsești accesorii originale pentru mașini Ford (cum ar fi un suport pentru echipamentul de schi sau un scaun de copil), dar și o serie de obiecte, de asemenea originale, și dintre cele mai diverse, pe care ți le pune la dispoziție acest brand auto.

Citeste si:  Zeci de mii de șoferi britanici au acționat în instanță Volkswagen, în cazul „dieselgate”

4. Test drive și suport profesionist

Ce modalitate mai bună de a decide dacă o mașină este potrivită pentru tine decât un test drive prin oraș? Țiriac Auto Ford îți pune la dispoziție acest serviciu, asigurându-ți, în același timp, tot suportul profesioniștilor săi.

5. Garanție extinsă

Garanția oferită la achizițiile mașinilor noi din showroomul Țiriac Auto Ford nu este una obișnuită, ci este o garanție extinsă care poate ajunge până la 7 ani. Acest program este destinat atât autovehiculelor noi, cât și celor rulate și poate avea o durată minimă cuprinsă între 12 luni și 24 de luni.

6. Finanțare avantajoasă

Sistemul de finanțare îți este pus la dispoziție de specialiștii Țiriac Auto, indiferent dacă vrei să-ți achiziționezi o mașină nouă sau una rulată în leasing. Astfel, vei primi consiliere pentru alegerea celei mai bune metode de finanțare.

Citeste si:  Renault pregăteşte un Duster coupe

7. Asigurare auto potrivită

Alegerea unei asigurări potrivite pentru mașina ta nu este întotdeauna una ușoară. De aceea, consilierii Țiriac Auto Ford te vor ajuta să identifici cea mai potrivită asigurare pentru mașina ta, intermediind relația cu cei mai buni asiguratori de pe piață.

Achiziția unei mașini Ford care să ți se potrivească parcă nu a fost niciodată mai simplă ca la Țiriac Auto Ford București. Iar Fordul tău preferat, o mașină cu o tradiție atât de îndelungată, lansată pe piață în anul 1903, în suburbiile orașului Detroit, din Michigan, se află la doar un pas distanță.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata