Animalele de companie sunt în siguranță în timpul și după intervențiile DDD?

42

O casă este incompletă fără un animal de companie. El ne oferă multă bucurie. Un animal de companie în casă este o experiență minunată, deoarece acesta este întotdeauna loial, încercând să ne facă fericiți tot timpul. Acesta este motivul pentru care este necesar să ne preocupăm de siguranța animalului nostru.

Indiferent dacă este vorba despre o pisică, un câine sau o pasăre trebuie să avem grijă de animăluțul nostru de companie. Prin urmare, trebuie să îl hrănim bine, să îl ducem la veterinar și să avem grijă să fie curat în permanență.

Atunci când decidem ca în casă să aibă loc intervenții DDD trebuie să ne asigurăm că animalul nostru de companie este în deplină siguranță. Produsele chimice din pesticide pot fi foarte dăunătoare pentru animalele de companie. Dacă apelăm la o firmă de curățenie profesională din București, care prestează servicii DDD (dezinsecție, dezinfecție și deratizare) este bine să întrebăm dacă folosește pesticide ce nu afectează animalele de companie.

Controlul dăunătorilor poate fi sigur atât în timpul intervențiilor DDD, cât și după aceste intervenții, dacă firma de curățenie profesională folosește produse chimice care nu sunt dăunătoare pentru animalele de companie, precum și alte măsuri de siguranță.

Citeste si:  Românii aşteaptă o creştere economică treptată

Ce putem face să reducem riscul ca animalul nostru de companie să intre în contact cu oricare dintre substanțele chimice?

Trebuie respectate întotdeauna instrucțiunile și indicațiile de utilizare indicate pe eticheta pesticidelor.

Atunci când în casă au loc intervenții DDD este indicat ca ferestrele și ușile să fie deschise pentru ca mirosul produselor chimice să se evapore rapid și să fie eliminat imediat.

De asemenea, pentru ca animalul nostru de companie să fie oricând în siguranță este important ca reprezentații de la firma care prestează servicii DDD să știe că avem un animal de companie.

În acest fel, aceștia vor interveni ținând cont de animalul nostru de companie. Putem să le spunem ce fel de animal de companie avem și, în funcție de acest lucru, ne vor da indicații  despre cum trebuie să procedăm.

În al doilea rând, va trebui să ferim animalul de companie de substanțele dăunătoare pentru ca el să nu intre în contact cu acestea. Dacă avem un câine sau o pisică putem să rugăm un vecin să ne găzduiască animalul pe timpul intervenției, pentru mai multă siguranță. Trebuie să recunoaștem faptul că animalele sunt foarte curioase și au tendința de a mirosi lucruri necunoscute.

Citeste si:  Elena Băsescu s-a înscris în PMP, dar nu va candida la europarlamentare

De îndată ce sunt contactați, reprezentații firmei de curățenie vin cu o mulțime de echipamente și substanțe chimice care ar putea atrage atenția animalului nostru de compnie.

Cel mai important lucru este să ferim animalul de companie de substanțele chimice până ce acestea s-au evaporat.

De asemenea, este important de reținut faptul că specialiștii în servicii DDD sunt foarte bine instruiți, ei știind unde le place dăunătoarelor să se ascundă.

Acestea sunt, de obicei, spații închise întunecate – locuri care, de obicei, nu atrag atenția unui animal de companie. Experții în servicii DDD știu unde să folosească produsele pentru eliminarea dăunătoarelor. Sunt locuri unde animalul de companie nu ajunge, dar este cu toate acestea este bine să fim prevăzători. Prevenția este cea mai bună metodă de siguranță. După cum deja am precizat, animalele sunt curioase.

Citeste si:  MAE: Peste 4 milioane de buletine de vot au fost trimise pentru primul tur de scrutin în diaspora

De exemplu, experții Conex Clean știu exact ce produse să folosească pentru diferite categorii de dăunători. Știind și unde anume să le folosească, animalul nostru de companie va fi mereu în siguranță. Aceștia folosesc doar o cantitate mică de produs chimic pentru a elimina în mod eficient dăunătorii din casă.

De îndată ce sunt contactați, aceștia răspund imediat solicitării și fac tot ce este posibil pentru a elimina dăunătorii la sursă, folosind produsele potrivite în locul potrivit și la momentul potrivit. Astfel rezultatul este mereu pe măsura așteptărilor, iar animalele de companie nu au de suferit nici în timpul, nici după intervențiile DDD.

Așadar, dacă vrem ca intervențiile DDD să fie rapide și eficiente, este indicat să apelăm oricând este nevoie la cei de la Conex Clean. Ei ne pot oferi servicii DDD de cea mai bună calitate. Și asta nu e tot. Specialiștii Conex Clean prestează și servicii de curățenie birouri, curățenie după constructor, curățare mochetă etc.

Cu Conex Clean casa sclipește mereu de curățenie!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata