Stiati ca romanii pot obtine o viza speciala pentru SUA mult mai usor?

SUA le pune la dispozitie antreprenorilor romani o viza speciala cunoscuta sub denumirea de E2, viza special destinata celor care sunt dispusi sa investeasca bani in America. Cei care doresc sa obtina o viza de E2 nu sunt obligati sa investeasca o anumita suma de bani, dupa cum a declarat Ruslan Bocancea, managing partner la firma Bocancea Law Firm.

„Daca scriem in Google viza de investitor vom gasi poate multe informatii despre o viza care necesita sa investim un milion de dolari, sa cream 10 locuri de munca. E viza EB5. Multa lume nu cunoaste ca mai e o viza de investitor, E2, care nu necesita o suma specifica de a investi”, a declarat Ruslan Bocancea.

Agerpres a aflat de la Bocancea ca romanii au obtinut 95 de vize de tip E2 anul trecut, cu 44 mai multe decat in 2016. Vecinii nostri bulgari au obtinut de-asemenea 83 de vize E2 in anul precedent.

Citeste si:  România a avut a treia contracţie a PIB din Uniunea Europeană în primul trimestru din 2010

Timpul de obtinere al unei vize de tip E2 este de aproximativ 2 luni iar aceasta se adreseaza atat investitorului cat si familiei acestuia.

Joshua Burke, atasat comercial al Amdasadei SUA a scos in evidenta faptul ca romanii sunt foarte interesati sa participe la Summit-ul Select SUA care se adreseaza atragerii de fonduri. Romanii au ocupat locul 5 in ceea ce priveste delegatia prezenta la Summit.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner