PREMIERĂ! Demonstrație de recoltat porumb, cu 7 combine de ultimă generație

După succesul din 2017, când fermierii au asistat la demonstrații practice de prelucrare eficientă a solului şi au aflat avantajele folosirii noilor tehnologii de lucru, Demo Show Moldova 2018 vine cu o nouă provocare.

Pentru prima dată în România, fermierii pot vedea la lucru, în condiţii de câmp, 7 combine de ultimă generație, în cadrul demonstrației de recoltat porumb. Evenimentul va avea loc în data de 18 octombrie 2018, în localitatea Horia, județul Neamț, pe terenul agricol al Liceului Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad”.

Combinele care vor intra în demonstrație vor fi prezentate de către următoarele firme participante: Agri Alianța, Agritehnica Service, AgroConcept, Claas, General Leasing, NHR AgroPartners, Titan Machinery Romania.

Evenimentul va începe la orele 10:30 și va include prezentarea Asociației Producătorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România – A.P.I.M.A.R., parada combinelor, demonstrația de recoltat porumb, urmată de demonstrații individuale ale fiecărei firme.

Programul evenimentului:

10:30  Primire și Înregistrare invitați
10:45 – 11:00 Prezentare A.P.I.M.A.R.
11:00 – 12:30 Demonstrații cu combine, comentate de conf. dr. ing. Ovidiu Ranta
13:00 Sesiune de networking
14:00 – 15:00 Demonstrații individuale

 

Accesul la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație din partea organizatorului, a firmelor participante și a partenerilor.

Demo Show Moldova 2018 este organizat de către A.P.I.M.A.R – Asociația Producătorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România, în parteneriat cu DLG InterMarketing, având ca Partener tehnic APPR – Asociația Producătorilor de Porumb din România. Gazda evenimentului este Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad”.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.