Organizația Antreprenorilor anunţă deschiderea filialei din sud-estul Europei Le urează bun venit membrilor din Bulgaria, România şi Serbia în familia Organizației Antreprenorilor

3

Sofia, Bulgaria (05 Octombrie 2018)Organizația Antreprenorilor, numărul unu mondial în rețeaua ”de la egal la egal” a oamenilor de afaceri de succes, anunță deschiderea unei noi filiale, Organizația Antreprenorilor din Sud-Estul Europei, urându-le bun venit membrilor din Bulgaria, România şi Serbia. Aceasta este ultima filială din lanțul de filiale din regiune care numără în prezent 16 membri de renume. Filiala OA din Sud-Estul Europei este de asemenea prima filială cu mai multe țări membre din istoria Organizației Antreprenorilor.

Organizația Antreprenorilor a luat ființă în anul 1987 cu angajamentul de a îmbogăţi viața antreprenorilor care transformă lumea. De atunci, a crescut si numără în prezent 13000 de membri în 179 de filiale din 57 de țări. Având misiunea de a-i ajuta pe antreprenori să învețe și să se dezvolte, organizația îmbogățește viața membrilor săi prin metoda dinamică de învățare ”de la egal la egal”, prin experiențe unice și prin interacțiunea cu experții.

Citeste si:  Avram Iancu - 190 de ani de la naştere

Maria Bengtsson, Președintele OA Filiala din Sud-Estul Europei, vorbind cu entuziasm referitor la deschiderea filialei, a spus:” Antreprenoriatul este în ascensiune în Europa de Est iar Planul de Acțiune 2020 al Comisiei Europene a Antreprenorilor  va da un imbold ecosistemelor locale în anii următori. Se adaugă aici beneficiile învățării și relațiilor instituite în cadrul OA, iar rezultatul pe care îl întrevedem se referă la efectul pozitiv, treptat, ce va avea loc dincolo de membri și comunitățile lor. Setea de cunoaștere reprezintă una din valorile de bază ale OA iar aceasta este facilitată prin procesul de împărtășire a experiențelor între antreprenori și prin facilitarea oportunităților pentru înscrierea la cursuri de formare profesională sau prin participarea la evenimente educative la nivel internațional.

Citeste si:  Dupa incendiu, pagube minore la Banca Mondială România

Deschiderea Filialei OA din Sud-Estul Europei a fost marcată de un eveniment inaugural care a avut loc la Sala de Evenimente a Clubului Militar din Sofia la care au fost prezenți 100 de membri și invitați. Evenimentul a fost oficiat de către Primarul Sofiei, Yordanka Fandakova, fiind urmat de un discurs inspiraţional şi motivațional a lui Howerd Dell, o personalitate sportivă de proporții, consultant în afaceri și actor. Din moment ce buna dispoziție şi bucuria este caracteristică OA, evenimentul a continuat cu divertismente variate, competitive care au atins toate simțurile umane.

 

Membrii Comisiei Filialei aleşi în acest an sunt:

Reggie Chandra                                  Preşedinte Forum

Panicos Christopoulos                       Membru România

Radu Ciorba                                         Financiar

Stephane Gantchev                            Mentor

Maria Gergova-Bengtsson                 Președinte Global Student”s Entrepreneurs

Istvan Hutton                                        Premii

Ivan Lekushev                                      Alianțe strategice

Răzvan Luca                                        Integrare

Călin Lupsan                                        Învățământ

Citeste si:  România Start-Up, schemă destinată tinerilor, lansată în octombrie

Yanka Nikolova                                    Membru Bulgaria

Attila Simon                                          Accelerator şi Marketing

În calitate de lider în andreprenoriat, OA joacă un rol integrant în afacerile, industriile și viețile antreprenorilor de succes de pretutindeni. Pentru a fi eligibili antreprenorii trebuie să fie fondatori, co-fondatori sau acționari cu drepturi ai companiilor. Pentru mai multe detalii va rugăm accesați:

https://www.eonetwork.org/

Despre Organizația Antreprenorilor

OA este o organizație internațională, o rețea de la egal-la egal,  cu mai mult de 13.000 de oameni de afaceri influenți, deținători a 179 filiale în 57 de țări. Fondată în 1987, OA este catalizatorul care le permite antreprenorilor lideri să învețe și să se dezvolte, ducând la un mai mare succes în afaceri și mult peste.

Contact

Maria Bentsson, Președinte Filiala din Sud-Estul Europei

Maria@united-partners.com

+359 888 323 777

Priscilla D”Souza

Organizația Antreprenorilor

Email: pdsouza@eonetwork.org

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata