Câștiguri mai mari pentru liber profesioniștii din România care se înscriu pe Birocratica.ro

Statisticile recente situează România în fruntea țărilor cu cel mai mare număr de liber profesioniști. Țara noastră se remarcă la nivel european, surclasând numărul liber profesioniștilor din țări ca Grecia, Italia sau Suedia. Această realitate cu un puternic impact economic a condus la apariția catalogului online pentru profesii liberale Birocratica.ro.

Liber profesioniștii din toată România, independent de domeniul în care lucrează sau experiență, sunt invitați să se înregistreze pe Birocratica.ro, unde își pot crea un profil personalizat ce le sporește șansele să fie abordați de clienți noi.

Peste 15% din totalul angajaților români erau acum doi ani liber profesioniști

Aceste statistici sunt întemeiate pe baza schimbărilor care au traversat piața muncii în ultimii 10 ani. Globalizarea, dar și aderarea la Uniunea Europeană au condus la absorbția de profesii noi, oferind noilor generații șansa de a-și urma pasiunea, iar generațiilor mai vechi de a se reprofila sau adapta serviciile la cerințele pieței.

Ce avantaje obțin liber profesioniștii înscriși pe Birocratica.ro?

Cum este un proiect recent implementat în România, Birocratica.ro oferă o suită de avantaje încă de la înscriere. Astfel, primii 3000 de utilizatori care aderă la acest catalog online pentru profesii liberale vor beneficia de conturi gratuite. Potrivit inițiatorilor platformei “cel mai bun marketing este experiența pe care le-o povestești și altora”, motiv pentru care se axează pe gratuitate.

Citeste si:  Cum ne-a făcut Internetul viața mai ușoară

Profesioniștii care vor popula catalogul cu articole pe teme de actualitate vor beneficia de promovare prin intermediul rețelei private de parteneri ai Birocratica.ro. Promovarea suplimentară constituie un plus pentru liber profesioniștii recent intrați într-o industrie competitivă, întrucât compensează lipsa de experiență cu recomandări.

Membrii sunt invitați să participe la evenimente dedicate dezvoltării lor

Birocratica.ro și-a setat agenda pentru luna decembrie cu workshop-uri, cursuri și evenimente la care sunt invitate personalități din diverse industrii. Liber profesioniștii înscriși își pot rezerva un loc la eveniment, fiecare dintre acestea oferindu-le șansa de a interacționa și dialoga direct cu partenerii Birocratica.ro.

Dincolo de faptul că poate constitui o șansă pentru a-și extinde portofoliul de clienți și a obține recomandările care îi ajută în carieră, aceste evenimente au rolul de a-i ajuta pe liber profesioniști să evolueze. De aceea, subiectele, discuțiile și studiile de caz prezentate sunt actuale, focusându-se pe tendințele momentului speculate de cele mai competitive industrii.

Citeste si:  Învață cum să ai succes în lumea afacerilor de la profesioniști

Birocratica.ro te conectează cu actualitățile din domeniul tău

Catalogul online a anunțat integrarea unei plarforme de lansare a celor mai noi proiecte din diferite industrii, pentru ca liber profesioniștii înscriși să poată avea acces rapid la anunțurile celor interesați de serviciile lor. Aici, fiecare membru poate aplica la anunțul care i-a trezit interesul și, în cazul în care profilul său îl convinge pe beneficiar, poate câștiga noi contracte.

Pentru că dispune de filtre precise, pe baza cărora liber profesioniștii înscriși pot identifica oportunitățile de care sunt interesați, Birocratica.ro este locul ideal în care interesele financiare se îmbină cu promovarea, oferind posibilitatea membrilor de a se face remarcați de clienți din toată țara.

În contextul unui număr tot mai mare de liber profesioniști în România, Birocratica.ro își propune să vină în întâmpinarea nevoilor lor de vizibilitate prin abonamente lunare care le oferă  promovarea continuă și conectarea la cele mai mari proiecte din toate industriile. Liber profesioniștii își pot extinde portofoliul de clienți și își pot exploata potențialul ca membri pe Birocratica.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata