Epson introduce apreciata gamă EcoTank în zona business

  • Costuri totale de utilizare foarte mici, design compact și intuitiv

Epson introduce în zona mediului de afaceri gama de imprimante de succes EcoTank, prin trei noi modele monocrom. Echipamentele Epson EcoTank M2140, M1120 și M1100 oferă costuri totale de exploatare extrem de reduse și un design intuitiv și compact, au fiabilitate sporită și necesități minime de mentenanță, fiind adecvate unor clienți ce pot varia de la companii mari și clinici medicale, până la afaceri mici, birouri la domiciliu și alte tipuri de business.

Șapte modele suplimentare vor fi lansate în viitorul apropiat pentru a se adresa unei plaje și mai largi de nevoi ale consumatorilor. În seria care va însuma în total 10 modele sunt incluse funcționalități precum limbaje de imprimare PCL și GDI, feeder automat de documente, imprimare faţă-verso, funcționalităţi 4-in-1, Ethernet, USB și conectivitate Wi-Fi, viteze de imprimare de până la 20ppm și autonomie de până la 11.000 de pagini cu o singură realimentare cu cerneală.

Citeste si:  Google, Facebook au fost de acord să facă echipă împotriva unei posibile acțiuni antitrust, spune proiectul de proces

Reggie Dubb, manager de produs la Epson Europe, declară: „Sistemele noastre cu rezervoare de mare capacitate încorporate în modelele EcoTank au depășit pragul de 30 de milioane de unități vândute în toată lumea. Succesul lor și cât de bine au fost primite de consumatori reprezintă motivul pentru care lansăm aceste noi modele către utilizatorii din mediul de afaceri. În mediile corporate, acestea sunt ideale ca dispozitive individuale sau pentru grupuri de lucru mici formate din până la trei persoane. În plus, în birourile mici sau de la domiciliu, echipamentele Epson pot fi utilizate ca imprimante desktop, dar şi în locații unde utilizatorii au nevoie de o imprimantă fiabilă, care necesită rareori realimentare, cum ar fi centrele medicale”.

Citeste si:  Apple negociază cu Hyundai pentru producția de mașini Apple

Primele trei modele sunt disponibile începând cu octombrie 2018.

Funcții cheieET-M2140ET-M1120ET-M1100
Funcționalitate3in1ImprimantăImprimantă
InterfațăUSBUSB + Wi-FiUSB
Viteză imprimare20 ppm15 ppm15 ppm
Autonomie inițială11.000 pagini

 

5.000 pagini5.000 pagini
Rezoluție imprimare600dpi360dpi360dpi
Duplex printing*  
Limbaj imprimareGDIGDIGDI
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner