2019 este anul ideal pentru a-ți deschide un business agricol. Află de ce

Antreprenorii care își doresc să își deschidă o nouă afacere în anul 2019 au motive de bucurie. Primăvara aceasta le aduce oportunități noi! Cei care au în gând să își deschidă un business care aduce venituri substanțiale au o ocazie numai bună de profitat deoarece specialiștii spun că în România, segmentul agricol este încă o nișă neexploatată la potențialul său real.

Cu atât mai mult cu cât nu mai este niciun motiv de îngrijorare pentru viitori întreprinzători cu vedere la lipsa fondurilor necesare, pentru că sunt foarte multe facilități de care pot fi avantajați. Urmăriți de ce este profitabil să îți dezvolți afacerea agricolă anul acesta.

Finanțare rapidă de la instituțiile nebancare

Citeste si:  Cum penalizează Fiscul contribuabilii corecţi

Unele dintre cele mai bune soluții de a-ți finanța afacerea sunt creditele de la instituțiile nebancare. Pentru a obține un astfel de împrumut nu e nevoie decât să îndeplinești câteva condiții minore. Pentru a primi o astfel de finanțare nu ai nevoie decât de câteva acte. În urma unei analize speciale, vei primi repede răspunsul, iar pe lângă asta, ca să nu ai parte de surprize neplăcute, condițiile contractului ți se vor prezenta în totalitate.

Investițiile pentru animale, terenuri sau utilaje vor fi acoperite de către creditele nebancare

Un alt avantaj al acestor credite este faptul că pentru afacerile de tip agricole, investițiile pentru tot ceea ce ține de agricultură precum: terenuri, animale, grajduri, solare, sere și sisteme de irigare sunt acoperite. Și mai mult, tot cu ajutorul acestor credite se pot achiziționa și substanțele necesare producției. Este o metodă de micro-finanțare extrem de avantajoasă pentru cei care vor să investească în terenurile agricole.

Citeste si:  Margareta Pâslaru - o viaţă închinată muzicii şi actelor umanitare

 

Pentru persoanele care se gândesc serios să își deschidă o afacere agricolă, pot oricând să aleagă ca formă de finanțare un credit nebancar, indiferent de forma de organizare juridică a companiei. Mai mult, aceste instituții nebancare mai oferă și consultanță specializată pentru ca toți cei care aplică să fie siguri de condițiile avantajoase de creditare.

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner