Posibilă contaminare cu Salmonella într-un celebru lanț de magazine. Produsul a fost retras din magazine

4

România transmite o alertă alimentară. Se pare că un brand național de magazine a scos de la vânzare un lot întreg de fructe confiate. Există bănuiala ca fructele respective să fie contaminate cu Salmonella.

Pentru cei care deja au cumpărat produsul respectiv este important să nu desfacă sau să consume produsul. Lanțul de supermarketuri a mai menționat și faptul că cei care își vor banii înapoi sunt rugați să se prezinte în magazine cu produsul alături de bonul fiscal.

Au fost verificate toate liniile de producție iar producătorul alimentului respectiv a transmis faptul că au fost făcute verificări pe absolut toate eșantioanele de materii prime iar rezultatele au ieșit conforme. Prezența bacteriei respective nu a fost atestată pe întreg lanțul de producție, însă se fac controale în continuare pentru a fi siguri. Produsele care au fost retrase din magazine vor fi distruse.

Citeste si:  Mihai Eminescu, sărbătorit acasă, la Ipoteşti

„Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare produsul 23416 Euro Company Mix Exotic 100 G, numar lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019”, este informația apărută pe pagina oficială a Autorității Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Furnizorul Euro Company este cel care a făcut informația de retragere a produsului din lanțul de magazine.

„Furnizorul Euro Company a initiat o retragere a lotului de produs mentionat mai sus, deoarece exista o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company mentioneaza faptul ca au fost realizate controale pe toate esantioanele de materii prime, precum si a liniilor de productie si toate au iesit conforme, nu s-a confirmat practic prezenta acestei bacterii, insa se efectueaza toate investigatiile necesare in continuare. Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse”, a fost infomarea ANSVSA.

Citeste si:  Zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

 

 

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata