Alege parchetul laminat alb pentru casa ta și vei fi uimit de câte avantaje poți beneficia

Cea mai cunoscută alegere în materie de pardoseală pentru amenajarea interioară a locuințelor este parchetul alb laminat. Este foarte modern și poate fi asortat cu ușurință cu orice stil de design, mai ales cu o gamă largă de obiecte de mobilier.

Mai mult, datorită culorii, este foarte practic și ușor de accesorizat, fiind foarte simplu de întreținut. Astăzi vom afla de ce este bine să alegem parchetul alb laminat pentru casa noatră.

Acest tip de pardoseală evidențiază în primul rând cel mai bun raport privind calitatea și prețul. Este foarte ușor de montat chiar dacă alegem un proiect DIY de amenajare interioară. De asemenea, nu are nevoie de produse de curățare sau tratamente deosebite pentru întreținerea parchetului. Acesta are o durată lungă de viață iar parchetul alb laminat se poate găsi într-o mare diversitate de modele care mai de care mai interesante, pentru a se potrivi perfect cu designul interior al locuinței tale.

Citeste si:  Şcoala Gimnazială Specială din Huedin, reabilitata din fonduri europene

-Dacă alegi acest tip de parchet, vei fi sigur că vei creea un aspect modern al casei tale, în cel mai rapid și ușor mod. Poate fi folosit în mai multe încăperi din locuința ta precum sufrageria, dormitorul sau chiar și camera copilului.

-Oferă instant senzația de confort, fiind foarte ușor de asortat cu orice obiect de mobilier pentru a aduce un plus de modernitate și de un stil personalizat.

-Un sfat important este să folosiți parchetul laminat în nuanțele de alb mai ales în camere de mici dimensiuni, deoarece această pardoseală va da impresia de un spațiu mai mare.

Acest parchet vă va aduce odată cu prezența lui un loc super personalizat dacă îl asortați cu obiecte de mobilier în culori ce vor face contrast și cu siguranță va atrage atenția tuturor celor ce vă vor trece pragul casei. Dacă sunteți în plin proiect de renovare și reamenajare a casei, este momentul perfect să fiți creativi și originali. În acest fel, atmosfera și confortul pe care îl veți obține în casa dumneavoastră, nu se va compara cu absolut nimic altceva.

Citeste si:  Bode:Toţi cei implicaţi în realizarea metroului din Drumul Taberei s-au angajat că în iunie va fi dat în exploatare

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner