Statul va pierde până la 6,5 milioane de euro

Zeci de silvicultori s-au strâns în fața Camerei Deputaților, cu scopul de a cere Parlamentului să respingă proiectul de lege prin care bisericile primesc terenuri forestiere pe care le-au avut în folosință sau administrare, însă nu și în proprietate.

„Prejudiciul este cuprins între 3,2 și 6,5 miliarde de euro din patromoniul public al statului roman. Am adus la cunoștința tuturor parlamentarilor, atât de la Senat, Cât și din Camera Deputaților, dl președinte al Camerei Deputaților Liviu Nicolae Dragnea, dl președinte al Comisiei pentru agricultura Stănescu și tuturor membrilor comisiei respective”, a declarat Silviu Geana, președintele Federației Sindicatelor din Silvicultura Silva.

Citeste si:  evoMag a epuizat 30% din stocul de produse reduse de Black Friday;media comenzilor este de 1.000 de lei

El a precizat că de la Dragnea nu a primit niciun răspuns, iar cei din comisie ignoră subiectul, scrie Ziare.com.

„Ieri am avut o dezbatere în Comisia de agrcultură și silvicultura. Se încearcă să se găsească o variantă elegantă, ni s-a spus că nu e o prioritate pentru comisie și că se va solicita un punct de vedere din partea Guvernului României”, a mai spus liderul sindical.

„Ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici i-am prezentat situația și i-am spus că pentru acest important proiect de lege Guvernul nu a transmis Parlamentului un punct de vedere oficial și de asemenea i-am spus dlui Teodorovici că în calitatea domniei sale el este garantul patrimoniul statului roman. Domnia sa, cel puțin declarativ, ne-a spus că l-am câștigat de partea noastră”, a precizat Geana.

Citeste si:  Black Friday 2019: Tranzacții de peste 107 milioane de lei, procesate de PayU, la ora 11:30

Sindicaliștii din silvicultură spun că vor continua protestele până când proiectu va fi respins. Ei au explicat în revendicările lor de ce e ilegal și neconstituțional și ce efecte grave va avea asupra mediului și economiei țării.

sursa wall-street.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Samson Radu spune

    Sa nu se mai laude cei din PSD care in ultimii 2 ani ne-au îndatorat cu miliarde de lei. Este inadmisibil ca in ultimii 10 ani datoria externa a României sa crească de 5( cinci!!!!!! ) și asta in condițiile in care nemernicii ăștia de la PSD ne dau pe toate posturile de TV gogoși umflate. Ca sa știe cei din PSD , membrii de rând ca onorat varf din PSD a luat prin ministerul de dinante peste 3 muliarde de euro care in loc sa se ducă pe INVESTIȚII, PROFRAME CU BĂTAIE LUNGA L-au luat ca sa-l dea pe salariile nesimțite plus alte stipendiați și care in 30 de abu ne va costa 5,2 miliarde de euro inclusiv cele 2,2 miliarde de euro. Votantii de la PSD ACEST PARTID DIN CARE FACEȚI PARTE VA AMANETEAZĂ VIITORUL COPIILOR ȘI NEPOȚILOR VOȘTRI ȘI VA DUCEȚI LA VOT SA-I VOTAȚI PE ACEȘTI INDIVIZI CARE NU AU NICIO TREABA CU VALORILE EUROPENE PUR ȘI STAU COCOȚAȚI DATORITĂ VOUĂ CELOR DIN PSD CA SA NE ARUNCE MIZERII IN FIECARE ZI. SANSA VOASTRĂ CA ACEST PSD SA N-AI EXISTE ESTE SA-I DATU LA I PARRE ȘI SA ADUCEȚI I ECHIPA NOUA FORMATĂ DIN TINERI CARE NU SUNR CORUPȚI DI DECICATI CU TOTUL ȚĂRII ȘI VALORILOR EUROPENE!!!! ASTA ESTE ULTIMA SOLUTIE SA SCĂPĂM DE ACEȘTI PĂGÂNI CARE NU TREC PE LA VISERICA DECÂT CÂND SUNT EVENIMENTE NOTABILE IN ROMÂNIA ALTFEL EI SUNT NIȘTE ATEI!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close