Aqua Carpatica a primit medalia de aur pentru cea mai pură apă

Aqua Carpatica nu ezită din a ne surprinde. Apa minerală naturală, natural carbogazoasă, a primit medalia de aur la categoria apelor minerale naturale carbogazoase echilibrate, în cadrul Concursului Internațional „Gourmet Waters”, în ediția cu numărul III. Concursul a fost organizat de către Agenția pentru Valorificarea Produselor Agricole (AVPA).

Au participat producători de ape minerale din lumea întreagă. peste 20 de țări au fost prezente în încăperea celei mai mari școli de gătit FERRANDI- Paris, una dintre cele mai apreciate locații ale gastronomiei europene pentru reuniunea decernării premiilor ”Gourmet Waters AVPA – Paris 2019. Au luat parte în cadrul juriului foarte pretențios, mai mulți specialiști în gust și profesioniști din industria alimentară, inclusiv bucătari foarte apreciați din lume, precum bucătarii Academiei Culinare din Franța. Această ceremonie de premiere a fost așteptată cu sufletul la gură de către toți profesioniștii ce fac parte din categoria de catering și distribuție, dar și de marii producători de ape minerale.

„Un moment marcant din viața acestor antreprenori care nu ar ratat pentru nimic în lume participarea la acest eveniment care a devenit într-un interval de 3 ani, unul dintre evenimentele emblematice ale industriei apei minerale și un semn de încurajare și recunoaștere pentru câștigători., a declarat directorul concursului, Michel Bontemps.

Citeste si:  Băsescu, despre Tăriceanu: A trăit într-o casă care a fost domiciliul conspirativ

Aqua Carpatica se numără printre brandurile de mare succes din România și i-a atras pe consumatorii din toată lumea datorită gustului său special și a proprietăților sale fabuloase. Apa din brandul românesc dovedește cu fiecare premiu obținut că este unică din punct de vedere hidrogeologic pentru apele minerale.

Apa minerală de calitate depinde și de structura geologică a munților Carpați, deoarece acolo se află ultimele păduri din Europa care nu au fost afectate în vreun fel de intervenția omului, unul dintre acele locuri fiind chiar regiunea Bucovinei.

Citeste si:  De ce se ofera cosuri cadou Craciun si cum se alege cea mai buna varianta?

Condițiile ce stau la baza obținerii unei astfel de ape atât de pure și pline de beneficii, sunt munții și pădurile străvechi care găzduiesc o faună nemaiîntâlnită în Europa. Pe lângă asta, se mai încadrează și luncile dar și structura geologică aferentă munților vulcanici, care au fost ferite de civilizație.

În acest fel, prin sondare se ajunge la inim zăcământului hidromineral și se aduce la suprafață apă pură, care nu conține nitrați, aducând beneficii instant organismului uman.

Sursa: capital.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata