Tranzacție record pe piața de Rent a Car

Importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroen și DS, Trust Motors își consolidează relația cu partenerii de tip Rent a Car prin livrarea unei flote record către Klass Wagen, companie de profil de top din România.
Astfel, parcul auto Klass Wagen se extinde cu un număr de 600 de mașini, mărcile Peugeot și Citroen, noile modele urmând a fi disponibile clienților cu luna aprilie a acestui an. Valoarea tranzacției se ridică la peste 6 milioane de euro.

„Primul trimestru al anului 2019 a adus pentru noi o flotă record de 600 de mașini, livrate către Klass Wagen. Acest lucru înseamnă recunoașterea calității și competitivității mărcilor pe care le reprezentăm în România, marcând în același timp două recorduri: cea mai mare vânzare către o companie de Rent a Car din plan local și cea mai mare vânzare de flote din portofoliul Trust Motors din primele trei luni ale anului”, a declarat Iulian Grigore, Director
de Flote Trust Motors.
Iar pentru Klass Wagen este a doua tranzacție încheiată cu Trust Motors în ultimii doi ani, în prezent compania oferind clienților săi peste 800 de mașini, modelele Peugeot și Citroen.

Citeste si:  Cum sa faci bani cu statul?

“Klass Wagen are o relație comercială foarte solidă cu Trust Motors bazată pe seriozitatea companiei și fiabilitatea mărcilor pe care le importă, Peugeot și Citroen. În ultimii doi ani, cel mai mare volum de mașini cumpărate de noi a fost de la Trust Motors: 250 de unități în 2018 și 600 de unități în 2019, acesta din urmă reprezentând și pentru noi un record, respectiv cea mai mare achiziție de la o singură companie auto”, a declarat Norbert Sabou, Director Comercial Klass Wagen.

Modelele livrate în acest an au fost: Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Citroen C3, Citroen C3 Aircross și Citroen C4 Cactus. Acestea vor fi folosite de către clienții companiei din întreaga țară.

Citeste si:  Volkswagen şi Ford îşi vor uni forţele pentru a investi în dezvoltarea vehiculelor electrice

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata