Învață cum să ai succes în lumea afacerilor de la profesioniști

1

Dacă vrei să activezi într-un domeniu care îți place și fără să ai șefi atunci e momentul potrivit să îți deschizi propria firmă. Alege-ți domeniul potrivit și începe să faci demersurile necesare pentru infiintare firma Bucuresti. Reține că pentru a avea succes este foarte importantă promovarea. Investește într-o agenție de marketing online și bucură-te de beneficiile aduse de aceasta.

Care sunt bazele înființării unei firme

Prima condiție pentru deschiderea unei firme este ca activitatea acesteia să fie derulată printr-o formă de organizare, cum ar fi: persoană fizică autorizată, societate cu răspundere limitată. Intreprindere individuală sau Intreprindere familială. Important este să ții cont și de cât costa să deschizi o firma. Dacă vă decideți să înființați o societate cu răspundere limitată, pe scurt infiintare SRL, trebuie să știți că este cea mai răspândită formă juridică datorită răspunderii limitate a asociaților. Aceștia sunt  responsabili pentru obligațiile societății doar în limita aportului lor. Un alt motiv dacă optați pentru infiintare SRL este valoarea foarte mică a capitalului social. Dacă nu știi cat costa sa deschizi o firma află că minimul cerut de lege este 200 lei, iar capitalul este împărțit în părți sociale egale. Acestea nu pot fi mai mici de 10 lei.

Citeste si:  Amazon lansează un program ecologic pentru a ajuta la cumpărarea produselor durabile

Pe lângă alegerea formei de organizare, trebuie să ai în vedere și consițiile legale.

Condițiile legale de bază pentru infiintare firma Bucuresti

În primul rând, trebuie să ai în vedere cazierul fiscal. Acesta reprezintă una dintre condițiile esențiale pe care trebuie să le îndeplinească o persoană fizică înainte de a deveni asociat sau administrator într-o entitate juridică este aceea de a nu avea fapte înscrise în cazierul fiscal.

A doua condiție legală pentru infiintare firma este vârsta minimă. Această condiție se respectă cu strictețe, minorii având interdicție de a ocupa rolul de asociat sau administrator într-o entitate juridică. Doar după vârsta de 18 ani, o persoana poate aplica pentru infiintare firma Bucuresti, fie SRL sau PFA.

Citeste si:  Profitul JPMorgan crește cu 4% pe măsură ce tranzacționarea crește trimestrial

A treia condiție, înainte  de a infiinta o firma este să nu existe interdicție prin lege sau hotărâre judecătorească. Această condiție este extrem de importantă și trebuie să țină cont de ea orice persoană care dorește să infiinteze o societate. Chiar dacă aceste cazuri sunt destul de rare, este un aspect important de menținut mai ales dacă vrei să te asociezi cu o altă persoană despre care nu știi prea multe detalii legale.

Dacă îndeplinești aceste condiții legale obligatorii te poți consulta cu un reprezentnt Fabrica-de-Firme.ro cu privire dechiderea procedurii de infiintare firma Bucuresti.

O bună promovare stă la baza succesului unei firme

Prezența în mediul online este vitală pentru afacerea ta. Pentru a avea un real succes promovarea este cheia care garantează asta. Investind în promovare, investești în afacerea ta rezultând succesul.

Citeste si:  3 joburi care te salvează din criza economică în plină pandemie

O serie de servicii SEO  integrate cu campanii PPC îți va oferi un trafic mare și targetat, fapt ce atrage după sine avantaje și potențiali clienți. De asemenea, o campanie SEO eficientă este un punct de plecare în ceea ce privește nu doar promovarea, ci și crearea unui brand, aducând beneficii pe o perioadă lungă de timp.

Dacă te decizi să îți înființezi o firmă, după ce îndeplinești criteriul legislativ, te poți focusa pe crearea unui brand. O campanie de servicii SEO te va ajuta să aduci în prim plan exact categoriile care te interesează.

Pentru a-ți facilita timpul și a evita drumurile la Registrul Comerțului, poți colabora cu specialiștii de la Fabrica-de-Firme.ro pentru infiintare firma Bucuresti. De asemenea, pentru o bună promovare, echipa de specialiști în marketing AdSem.ro este alături de tine încă de la început.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata