BMW E38 are motor V12 sub capota, fax si frigider in cabina

184

Unul dintre automobilele folosite de compania din Munchen la realizarea catalogului pentru gama Individual, acest 750iL de la sfarsitul anilor ’90 vine cu o nota de plata de aproape 40.000 de euro.
Chiar daca BMW a lansat de curand o versiune imbunatatita a actualului Seria 7 insa, pentru multi dintre fanii limuzinei bavareze, generatia E38 ramane in continuare cea mai reusita dintre toate.

A fost fabricat in cursul anului 1999 si respectivul 750iL a jucat unul dintre rolurile principale pe care BMW le-a scos la concurs pentru realizarea catalogului Individual de acum doua decenii.
Este si motivul pentru care acest E38 se bucura de o larga varietate de echipamente, printre care si un compartiment refrigerator instalat in centrul banchetei spate sau chiar un… fax.

Citeste si:  Călin Rangu (ASF): Autoritatea de Supraveghere Financiară susține soluționarea litigiilor prin arbitraj

Cum era de asteptat, din meniu nu lipsesc nici scaunele fata cu reglare electrica si multe alte functii, climatizarea cu reglare automata a temperaturii pe trei zone ori navigatia prin satelit.
Tapiteria din piele fina, volanul in doua culori, trapa din plafon, masutele retractabile din lemn si farurile cu xenon se numara la randul lor printre numeroasele dotari prezente la bord.
Din punct de vedere tehnic, respectivul BMW 750iL impresioneaza in special prin motorizarea aspirata cu 12 cilindri in V si capacitatea de 5.4 litri, care produce undeva in jurul a 324 CP.

Citeste si:  Descoperă 7 avantaje oferite de Țiriac Auto Ford la achiziția unei mașini noi sau rulate

Rulata pentru aproximativ 107.000 de kilometri, limuzina bavareza are si astazi – la mai bine de 20 de ani de la asamblarea sa, un pret care depaseste multiple bugete: 39.500 de euro, daca te intrebai cumva.

sursa 4tuning.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata