Cel mai mare hub medical din vestul țării va fi integrat în centrul Openville din Timișoara

65

Ansamblul Openville Timișoara aduce inovații performante! Complexul va avea inclus un hub medical integrat de-a lungul unui spațiu de 3.000 mp, fiind astfel cel mai mare de acest fel din zona vestică a României. Acesta va fi alcătuit din două etaje în cea mai înaltă construcție de birouri din țară, numită United Business Center 0 (UBC 0), care încă se află în construcții. De ansamblul diversificat Openville se ocupă companiile IULIUS și Atterbury Europe și are inclus și Iulius Mall Timișoara.

Hub-ul medical se va ocupa cu oferirea unor servicii complete de diagnosticare și tratament. Acesta va acoperi diferite specialități medicale și se vor baza în principiu pe tratarea multiplelor afecțiuni regăsite în lumea modernă de astăzi, care are impact asupra evoluției și a optimizării vieții. Aceste servicii vor putea fi folosite de toată lumea inclusiv de angajații din cadrul clădirii de birouri din ansamblul Openville.

Citeste si:  Constanța: Stadionul central din Mangalia va fi modernizat cu finanțare asigurată de Compania Națională de Investiții

Astfel, locuitorii Timișoarei se vor butea bucura de servicii medicale de calitate înaltă, de care se vor ocupa medicii profesioniști și extrem de pricepuți, în cadrul unui spațiu modern, cu echipamente și dotări de ultimă generație.

Specialitățile care se vor regăsi în cadrul hub-ului includ:  ortopedie, kinetoterapie, acupunctură, cardiologie, obstetrică-ginecologie şi infertilitate, oftalmologie, ORL, estetică/dermatologie, remodelare corporală, stomatologie, endocrinologie, diabet şi nutriţie, gastroenterologie, medicină de familie, medicina muncii, neurologie, psihoterapie, microchirurgie şi pediatrie.

Pentru că acest hub se află în clădirea de birouri UBC 0, persoanele angajate în zona respectivă vor putea primi tratamente și consultații, fie în pauze sau după programul de lucru. În același timp, clienții Openville își pot ocupa timpul de așteptare până la momentul programării prin cumpărături sau activități de relaxare.

Citeste si:  Bisericile de lemn din Botoşani, bijuterii clasate ca monumente istorice

UBC 0 va deveni cea de-a patra construcție de tip office care va fi terminat în ansamblul mixt Openville Timișoara, după clădirile funcționale UBC 1 (13.000 mp), UBC 2 (18.000 mp) şi UBC 3 (19.000 mp). UBC 0 va fi cea mai înaltă clădire de birouri din țara noastră având 155 de metri și 27 de etaje. Această clădire va combina spațiile de retail cu cele de lucru moder. Locurile unde vor fi amplasate birourile vor ocupa o suprafață totală de 52.000 mp care vor putea fi închiriați, demisolul și parterul vor include magazine premium și restaurante tematice. Pe lângă hub-ul medical, acest imobil va mai avea integrat încă un serviciu pentru segmentul corporate și anume un centru de evenimente, cu șapte săli.

Citeste si:  The Fight Against Property Investment

Sursa: capital.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata