Frigotehnica – cel mai mare profit obținut în ultimii 10 ani

6

Frigotehnica raportează o creștere substanțială a cifrei de afaceri și un profit de 7,5 milioane de lei, cele mai bune rezultate din ultimii zece ani. Conform datelor raportate la Ministerul Finanțelor, cifra de afaceri a totalizat anul trecut 104 milioane lei, iar profitul net exact a fost de 7,48 milioane lei. Datoriile totale depășesc 40 milioane lei.

În 2017, afacerile au însumat 88 milioane lei, iar profitul net a fost de 1,78 milioane lei. În 2008 și 2009, afacerile companiei au fost mai mari, de 171,1 milioane lei, respectiv 113, 1 milioane lei.

Citeste si:  BULETINUL INSOLVENŢEI - 12 aprilie 2010 (2788)

Înființată în 1949, Frigotehnica își concentrează businessul pe furnizarea de soluții pentru instalațiile frigorifice ale marilor retaileri, ale centrelor logistice, precum și în industria alimentară.

Anul trecut, acțiuni ale Frigotehnica au fost preluate de platforma de investiții și management destinată companiilor româneșt iROCA, fiind operate modificări la nivel de management. Astfel, a fost inclus la nivel de top management rolul de CFO, ocupat de Adina Cotiga, Răzvan Voicu a fost instalat COO, iar Ionuț Bindea – CEO. În luna februarie a acestui an a fost făcută tranziția către Adrian Neacșu, acum în poziția de CEO.

Citeste si:  Costa Coffee avertizează că până la 1.650 de locuri de muncă sunt expuse riscului de a fi eliminate

sursa profit.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata