Compania de Drumuri are un buget de 4 miliarde de lei

6

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) are un buget de investii de 3,7 miliarde de lei pentru anul 2019.

Veniturile totale ale CNAIR prezinta o crestere cu 58,36%, ajungand la 5,119 miliarde de lei, iar cheltuielile totale se majoreaza cu 63,59%, pana la 5,112 miliarde de lei, la finele anului 2019 fiind programat un profit in valoare de 6,3 milioane de lei, fata de anul precedent.
Cheltuielile de natura salariala au fost majorate ca urmare a majorarii salariului de baza minim brut garantat in plata, a reintregirii salariilor si a cresterii numarului de personal cu 233 de persoane prin infiintarea unei noi subunitati, Antrepriza de Constructii si Reparatii Rutiere (ACRR), care raspunde de realizarea lucrarilor executate in regie proprie.

Citeste si:  BULETINUL INSOLVENŢEI - 30 aprilie 2010 (3459)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta ca CNAIR vrea sa construiasca autostrazi de la zero prin intermediul companiei Antrepriza de Constructii, care va participa la licitatii alaturi de celelalte companii interesate.

CNAIR programeaza un nivel al platilor restante redus fata de nivelul planificat al anului precedent cu nivelul indicelui de crestere a castigului minim brut pe salariat, recalculat.

Numarul de personal prognozat la finalul anului este de 7.557, iar castigul mediu lunar pe salariat fiind de 6.619 lei.

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata