Role casa de marcat – Ce sunt si cum functioneaza?

10

Rolele termice sunt la foarte mare cautare astazi. In gama acestei categorii de produse sunt disponibile o serie de solutii destinate caselor de marcat, sistemelor POS si dispozitive portabile utilizate in diferite sectoare, precum cele financiare, medicale, guvernamentale si de tip retail.

Hartia termica este un tip de hartie speciala care este fabricata cu o acoperire deosebita pe care pot fi imprimate diferite imagini si date fara a utiliza cerneala. La aplicarea caldurii pe suprafata hartiei se formeaza o imagine clara, fara a fi necesara utilizarea de panglici, tus sau cerneala. Imaginile de pe suprafata acestor role casa de marcat raman intacte pentru o perioada foarte lunga de timp, devenind astfel mult mai utile pentru printarea documentelor importante.

Citeste si:  Pe ce se duc banii românilor? Top 10 bunuri și servicii pentru care românii consideră că merită să cheltuiești

In prezent, exista numerosi producatori sau furnizori de role de hartie termica pentru case de marcat. Avantajul este acela ca majoritea sunt de calitate superioara, la preturi accesibile.

Dimensiunile regulate ale rolelor termice sunt: 27.5 mm / 1.8 m, 57 mm / 12 m, 57 mm / 18 m, 57 mm /40 m, 80 mm / 40 m. Vezi aici principalele role termice potrivite pentru tine.

Din ce tip de hartie sunt fabricate rolele termice?

Precum reiese si din denumirea lor, aceste role sunt fabricate din hartie termica. Acest tip de hartie speciala este foarte fina si este infuzata cu substante chimice sensibile la caldura. Impreuna cu aceste substante este adaugat un colorant special.

Citeste si:  Cum recunoastem o firma de pompe funebre care ofera servicii funerare complete?

Cand hartia termica este expusa la caldura, de exemplu in cazul unei imprimante termice, apare o modificare a culorii hartiei datorita caldurii. De aceea se utilizeaza in imprimantele termice si in special in cazul anumitor dispozitive de printare portabile, precum in cazul caselor de marcat si terminale de carduri de credit.

Datorita confortului generat cu fiecare utilizare, zgomotul scazut si rapiditatea la printare sau imprimare, hartia si imprimanta termica inlocuiesc cu usurinta imprimanta cu matrice punctata si hartie de legatura.

In prezent, hartia termica este folosita in cazul loteriilor, incasarilor din restaurante, chitantelor de la supermarket, biletelor de autobuz, biletelor de la cinematograf sau teatru, chitante bancare ATM etc. Un exemplu al bunelor practici pentru case de marcat, imprimante si role termice si alte produse necesare in procesul de vanzari sau gestiune a afacerii tale este sustinut de firma Cria Soft. Mai multe informatii aici.

Citeste si:  Fondul Proprietatea a raportat un profit de aproape două miliarde lei, la nouă luni, în creştere cu 103,7%
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata