TAROM redeschide o ruta estivala in luna iunie

7

Compania TAROM redeschide din 18 iunie 2019 ruta estivala Satu Mare – Constanta, pretul unui zbor dus-intors pornind de la 59 de euro, cu toate taxele incluse.

„TAROM ofera pasagerilor sai posibilitatea de a calatori spre litoralul Marii Negre cu tarife pornind de la 34 de euro pentru un zbor dus Satu Mare – Constanta, 38 de euro pentru un zbor dus Constanta – Satu Mare, respectiv de la 59 de euro pentru un zbor dus-intors, cu toate taxele incluse. Redeschiderea acestei curse este rezultatul eforturilor intreprinse de catre managementul companiei TAROM pentru dinamizarea retelei de rute si reprezinta atingerea unui alt obiectiv important ce vizeaza destinatiile cu potential pentru pasagerii romani din Transilvania si Dobrogea”, precizeaza TAROM, intr-un comunicat.

Citeste si:  Ryanair nu s-ar aștepta să plătească tarifele Boeing

Vine, in acest fel, in intampinarea nevoilor de mobilitate si a cererii primite din partea pietei nationale pentru conectarea cu litoralul Marii Negre.
Astfel, in intervalul 18 iunie 2019 – 20 septembrie 2019, aceasta cursa urmeaza a fi efectuata in zilele de marti si vineri si va avea urmatorul program de operare: decolare la orele 9:10 din Satu Mare si aterizare la orele 10:50 in Constanta si decolare la orele 11:15 din Constanta si aterizare in Satu Marea la orele 12:55.

In prezent, de pe Aeroportul Satu Mare, compania opereaza, de asemenea, zboruri directe spre Bucuresti cu un numar de 10 frecvente saptamanale.
Pasagerii zborurilor TAROM beneficiaza de transport gratuit al bagajului de cala in limita maxima de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mana, check-in gratuit in aeroport, la kiosk, online si pe mobil, dar si de catering la bord, insotit de racoritoare si ceai sau cafea.
Biletele sunt disponibile pentru vanzare si pot fi deja achizitionate de pe site-ul TAROM

Citeste si:  Profit net de 91 milioane lei în 2010 pentru Fondul Proprietatea, aprobat de AGA

Pentru anul 2018, transportatorul Romaniei a raportat vanzari mai mari cu 49,63 milioane de dolari fata de 2017 (+21%), iar veniturile totale sunt de asemenea pe plus cu 21%, ajungand la 1,41 miliarde de lei.

Numarul total de pasageri transportati de TAROM pe curse regulate, in 2018, a depasit 2,74 milioane, in crestere cu 20% raportat la 2017. Acesta este cel mai mare numar de pasageri din ultimii 10 ani consemnat de companie.

In plus, vanzarile online au consemnat o crestere cu 34%, in 2018 vs 2017, la 10,34 milioane de dolari.

Citeste si:  Cum faci rost de bani pentru investiţii? Soluţia "Blue Air": fentezi statul, partenerii şi angajaţii!

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata