Turbo Jet: Mașini de spălat sub presiune

Mașinile de spălat sub presiune sau mașinile Turbo Jet folosesc presiunea apei pentru a curăța noroiul, praful, mucegaiul, noroiul, vopseaua proaspăta și murdăria întărită. Aceste echipamente sunt potrivite pentru o gamă variată de suprafețe, de la clădiri la podele sau vehicule.

În funcție de model, mașinile de spălat sub presiune pot funcționa cu apă caldă sau cu apă rece. Sunt construite pe o structură metalică care are o protecție metalică , inox sau din plastic, funcționând cu o presiune care variază între 110 și 450 de bari.

Diferența de utilizare a unei mașini de spălat sub presiune cu apă calda versus una cu apă rece

În situația în care putem alege între două mașini de spălat sub presiune, cu apă caldă și cu apă rece, având celelalte caracteristici identice (aceeași presiune, același debit), cum luăm decizia potrivită?

Citeste si:  Incaseaza mii de dolari lunar! Afla cat castiga tinerele dintr-un studio de videochat din Bucuresti!

Mașina de spălat cu apă rece poate fi folositoare în multe situații dacă este folosită în combinație cu o soluție calitativă de curățare. Poate înlătura cu succes urme de pământ, nisip sau vopsea.

Pe de altă parte, mașina de spălat cu apă caldă este potrivită pentru suprafețele dificil de curățat, precum cele uleioase sau lipicioase. În cazul acestui echipament, există 3 aspecte care contribuie la o curățenie în profunzime: temperature, impactul apei și soluția de curățare. Temperatura creează o acțiune moleculară de mare viteză, astfel încât detergentul devine mai activ, curățând cu ușurință murdăria. Impactul apei este rezultatul presiunii și a volumului apei, iar agentul de curățare desprinde chimic moleculele de murdărie. Toate cele trei elemente sunt puse în echilibru de o mașină Turbo Jet cu apă caldă, fiind mai eficientă decât un echipament cu apă rece.

Citeste si:  Black Friday 2017 a început la CEL.ro

Tipuri de activitate pe care o poate deservi o mașină de turbo jet în funcție de presiunea în bari

Aceste mașini de spălat se pot adapta mai multor domenii, funcționând cu o presiune între 110 și 450 de bari. Regula e simplă: cu cât crește presiunea, cu atât curățenia se întâmplă mai repede. Nota bene, însă! Dacă presiunea e prea ridicată, suprafețele pot fi deteriorate din cauza impactului. De aceea, adaptarea presiunii și a jetului de apă la activitatea desfășurată este esențială.

Incalzirea apei se poate efectua doar electric sau cu motoare termice . Temperatura apei incalzite variaza intre 30 si 140 °C . Important in procesul de spalare este debitul de apa .

Presiunea înaltă este potrivită pentru igienizarea suprafețelor unsuroase, pereților cu graffiti, echipamentelor industriale, acoperișurilor, mijloacelor de transport de dimensiuni mari (camioane, avioane), pe când o presiune mai scăzută poate fi potrivită pentru spălarea geamurilor, a maselor plastice sau a suprafețelor din lemn.

Citeste si:  Cumperi un apartament sau stai cu chirie? Avantaje și dezavantaje

De obicei, presiunea înaltă este utilizată pentru echipamente industriale, mijloace de transport de dimensiuni mari sau suprafețe uleioase care au nevoie de o igienizare temeinică, pe când presiunea joasă funcționează cu success pentru geamuri, mase plastice sau lemn.

Exista variante de aparate de spalat cu jet de presiune alimentate electric su cu motor termic.

Oricare ar fi opțiunea de echipament, mașina de spălat sub presiune este o investiție potrivită pentru orice business care are nevoie de igienizare la standarde înalte cu un minim de resurse.

Toate aceste categorii de produse profesionale va sunt oferite de catre SDS Group, persoana de contact: Cristian Dinca – 0733.233.356 si sunt prezentate pe site-ul http://www.aspirotech.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata